Är du över 35 år och vill gå på krogen? Då ska du skriva in datumen 20 oktober och 17 november i almanackan. Då är det nämligen dags för ”Club 40” på Restaurang Glädje i centrala Jönköping.

– Publiken som besöker ”Club 40” är 35 plus och värdesätter att det finns en nöjeskväll även fast man är uppåt åren och där man slipper träffa på sina egna barn i baren, dessutom har vi en tydlig åldersgräns på 35 år. Vi vänder oss till dem som nästan aldrig går på krogen annars utan stannar hemma i soffan, säger Ullis Andersson.

– Vi har gjort detta tidigare i Jönköping. Det kom mycket folk, men vi tyckte att lokalen på Tändsticksområdet inte var den allra bästa. Därför bestämde vi oss för att lägga det på is tills vi hittade något bättre.

Släppt förköpsbiljetter

Valet föll alltså på Restaurang Glädje.

Annons

– De har två festlokaler vilket passar oss bra så vi kan erbjuda nyare musik i en lokal och mera nostalgisk musik i den andra, dessutom ligger det centralt, säger Andersson.

I uppstarten är det två fredagar inplanerade. Slår arrangemanget väl ut finns det planer på en månadsvis återkommande nöjeskväll.

– Vi behöver inte locka med så mycket, utan det ger sig av sig självt med den här målgruppen, säger Ullis Andersson.

Arrangören Pigalle Evenemang har släppt 600 förköpsbiljetter. Om inte alla säljs finns det möjlighet att köpa biljetter i samband med insläppet.