Annons

Annons

Det är Missäy som nu öppnar sin första butik utanför Göteborg. Valet har fallit på Jönköping och Atollen och butiken kommer att bli granne med Fabriken och mittemot Best of Brands och The Industry. Enligt företagets VD Martin Jochems kommer den nya butiken att fungera som en viktig pilotbutik där konceptet testas inför eventuellt ytterligare etableringar i andra större städ

Nya varumärken
– Vi hade ett tydligt mål med vilket innehåll vi önskade i lokalen och i Missäy fann vi exakt det vi sökte. Det är fantastiskt roligt att Missäy valt Atollen och ytterligare ett bevis på att de nya kvarteren attraherar och tillför många nya, spännande varumärken till cityhandeln, säger Andreas Georgii, ansvarig uthyrare på fastighetsbolaget Corallen på Atollens hemsida.
Butiken planerar att öppna sina portar i slutet av oktober.

Växla pengar.
Även Svea Exchange är på väg in på Atollen. Här kan man bland annat växla valuta, göra giro- och utlandsbetalningar och insättningar till olika banker. Svea Exchange hanterar också dagskassor för butiker och andra företag.
……– Vi kommer att ha generösa öppettider, med bland annat lördagsöppet. Vår målsättning är att erbjuda en hög servicenivå för alla våra kunder, enligt kontorschefen Agneta Hedengren.