Annons

Eddie Nissen-Sandberg kommer från IBK Lockerud Mariestad, där han varit sedan barnsben och uppges varit väldigt uppskattad med sin uppoffrande spelstil. Han har även hunnit med att testa allsvenskt spel med både Craftstaden och FBC Lerum på dubbellicens.

– Jag kände att det var dags att testa något nytt och när JIK hörde av sig så kände jag direkt att det var en utmaning jag ville ta mig an och som kommer att utveckla mig både som spelare och människa. Jag tror att jag genom min obekväma spelstil där jag alltid ger allt för att laget ska vinna kan bidra. JIK känns som en förening på frammarsch och den resan vill jag vara med på, säger Eddie Nissen-Sandberg i ett pressmeddelande.

”Obehaglig överraskning”

– Fantastiskt kul att Eddie väljer att fortsätta sin framtida utveckling hos oss. Han är en spelartyp som med sitt sätt att agera på plan kommer att bli en obehaglig överraskning för motståndarna och ge energi till medspelarna. En riktig powerforward som kommer att bli spännande att följa och som sticker ut framför allt med sin fysik, säger sportchef Börje Andersson i pressmeddelandet.

Annons

Han tror att Eddie Nissen-Sandberg kommer att passa bra in i gruppen och beskriver honom som målinriktad. Börje Andersson tror att han har alla förutsättningar att slå sig in och lyckas riktigt bra i SSL.

Relaterat: Få senaste nytt med Jnytts app