Epostadress Lösenord

Annons

Vill ha säkrare övergångsställen

Vill ha säkrare övergångsställen

I ett medborgarförslag föreslogs att obevakade övergångsställen skulle göras säkrare för skolbarnen genom att göras om och bli bevakade. Men politikerna vill avvakta med åtgärder tills det ska förberedas för den nya stomlinje 4.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

”En känsla man vill bli av med”

Sedan Lias Andersson anslöt till HV71 har konkurrensen om de offensiva platserna på centersidan ökat markant, vilket innebär att vissa spelare har fått inta andra roller. En av dem som har fått iklä sig en mer defensiv roll än tidigare är Axel Holmström.
– Jag försöker alltid sköta alla tre zoner så gott jag kan, sen vet jag såklart om att mina styrkor kanske inte ligger i defensiven, säger HV-centern.

Allt fler överlever sin cancer

Allt fler invånare i Jönköpings län överlever femårsgränsen för sin cancersjukdom. Andelen är dessutom den högsta i landet.

QUIZ: Vad vet du om semlor?

Semla, hetvägg, fastlagsbulle – kärt bröd har många namn. Nu för tiden kan man hitta semlor på bagerierna redan vid jul, men det är fortfarande fettisdagen, sex veckor före påsk, som är semmeldagen.
Vad vet du om den omåttligt populära bullen?

De tar nästa steg för jämställd idrott

Samtliga spelare ska ha samma villkor och förutsättningar. Så resonerar Wetterbygden Basketball, som nu tar nästa steg för jämställd idrott.

Skicka in dina ”vårbilder” till oss!

Det är något speciellt med våren och visst är det en årstid vi längtar efter.

Dundrar in och delar ut 143 000 kronor

Ett helt TV-team dundrar in i vardagsrummet i en villa på Ekhagen. En intet ont anande Gunilla Linnander sitter i soffan och dricker eftermiddagskaffet när Putte Nelson dyker upp med två stora guldkuvert.
– Nä, jag anande ingenting, absolut ingenting, säger Gunilla Linnander.

Humorduo förlänger sin turné

Den 7 mars kommer humorduon Anders och Måns showvariant av det populära programmet ”Så funkar det” till Jönköpings teater. Vårens föreställningar är slutsålda, men nu står det klart att det blir en fortsättning på turnén till hösten.

Snökaos: Flera trafikolyckor och inställda tåg

Lagom till att den meteorologiska våren anlänt till Jönköping kommer snön. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för snöfall. Trafikverket höjer därmed beredskapsnivån och ställer in tågtrafiken på flera sträckor under tisdagen.
Artikel 2 av 9
”En känsla man vill bli av med”
Tillbaka till startsidan