Elmia presenterar under fredagen två nya chefer. Det handlar om Benny Blick, 56 år, som kommer tillbaka till elmia och blir ny produktionschef. Benny Blick var chef för Elmias avdelning Arena och Logistik under åren 2015 – 2016. Han kommer nu tillbaka till en annan tjänst och en ny avdelning.

– Det känns jättebra att få förnyat förtroende. Det är en spännande framtid för Elmia och mycket som ska göras. Jag ser fram mot att fördjupa mig ännu mer i produktionsrollen och utvecklingen av arenan och fastighetsfrågorna, säger Benny Blick.

Benny Blick arbetar i dag som vd för Anebybostäder och väntas tillträda sin nya tjänst på Elmia någon gång under hösten.

Ny ekonomichef

Ny ekonomichef för Elmia blir Mattias Hörberg, 49 år. Han kommer närmast från en tjänst som HR-chef på det globala förpackningsföretaget Nefab AB, med huvudkontor i Jönköping.

Annons

– Det ska bli mycket roligt. Jag ser fram emot att lära känna bolaget och alla kollegor och att få bidra i Elmias fortsatta utveckling, säger Mattias Hörberg.

– Mattias och Bennys personliga egenskaper och breda arbetslivserfarenheter är ett rejält tillskott till Elmias team. Vi står inför en spännande utveckling där vi bygger vidare på Elmias stabila grund som mötesplats för affärer och nyskapande upplevelser. Elmia fortsätter att vara ett viktigt och drivande nav för Jönköpingsregionen, säger Lotta Frenssen, vd för Elmia AB.