Epostadress Lösenord

Annons

Nya detaljerna om kidnappningen

Nya detaljerna om kidnappningen

I oktober såg flera vittnen hur en person tvingades in i en bil vid Juneporten i centrala Jönköping. Polisen fick stopp på bilen, och upptäckte att en man i bilen blödde kraftigt från ansiktet. Fyra personer från Jönköpingsområdet åtalas nu för grov misshandel, narkotikabrott och människorov.
Genom polisens förundersökning kan nu Jnytt berätta flera detaljer om händelsen.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

SMHI: Ovanligt milt väder på gång

Tisdagen har bjudit på sol och klar himmel, men under natten slår det om då ett slaskigt nederbördsområde sveper in över länet.

Grov misshandel vid busshållplats

Två personer greps och är misstänkta för grov misshandel efter ett bråk utomhus. Flera personer blev vittnen till händelsen, som skedde mitt i lunchen.
– Vi tror att det finns mycket information som behövs i utredningen, säger Åsa Willsund vid polisen.

Ny festival för öl- och whiskeyälskare

I januari är det premiär för en ny dryckesfestival i Jönköping med fokus på bra öl, whisky, vin, rom, gin och delikatesser.
– Vi hoppas på 800-1 000 besökare, säger initiativtagaren Jon Espeset till Jnytt.

Avhoppet i JIK: ”Har inte utrymme”

Dan Nordlöf lämnar posten som ordförande i JIK, det blev officiellt under tisdagen. Nu berättar han för Jnytt om avhoppet.
– Verksamheten har till och från lidit, eller snarare påverkats, utifrån historiska ekonomiska svårigheter, säger Dan Nordlöf.

Fräcka stölder från lastbilssläp

Polisen larmades under tisdagsmorgonen till en rastplats vid Hyltena sedan man fått indikationer på att någon eller några stulit varor från ett lastbilssläp.

Ny stöldkupp mot bygge utreds

Någon gång under natten har någon brutit sig in i en container på en byggarbetsplats i området Dunkehalla i Jönköping. I helgen inträffade en liknande stöld på en byggarbetsplats på Torpa.

De får tävla i direktsändning

Nu är det klart vilka klasser som går till kvartsfinal i Vi i femman 2020. Eleverna kommer som vanligt att göra upp i direktsända tävlingar i radion.

Nyhetsminuten – tisdag 10 december

Nyhetsminuten ger dig de senaste händelserna och snackisarna i Jönköping, sammanfattade på en minut. Podden släpper nya avsnitt fem dagar i veckan, från måndag till fredag. Här kan du lyssna på dagens avsnitt.
Artikel 2 av 9
SMHI: Ovanligt milt väder på gång
Tillbaka till startsidan