Annons

Det var på träning som målvakten Joakim Jans åkte på en smäll mot huvudet och drabbades av hjärnskakning. Jans har ådragit sig hjärnskakningar tidigare och Assyriskas sportchef Ruben Shamoun säger till Jnytt att det är oklart hur länge 25-åringen blir borta från spel.

- Han har fått en hjärnskakning och vi kommer vara försiktiga. Han har ett liv vid sidan om fotbollen också och får ta den tiden han behöver och får bestämma själv så att inget påskyndas. Människan är viktigast och vi vill inte riskera något, säger Shamoun.

"Just nu kommer min hälsa först"

Målvakten skriver i ett sms till Jnytt att han är sjukskriven i två veckor, varav detta är den andra.

- Just nu är det min hälsa som kommer först och jag vill låta det läka helt. Huvudet är inget att leka med utan jag tar den tid det behövs, skriver Jans.

Annons

I matchen mot Österlen vaktade istället Pontus Laine målet för Assyriska. Ruben Shamoun öppnar för att klubben kommer att förstärka på målvaktssidan innan transferfönstret stänger.

- Jag tittar på det, och har gjort hela tiden. Jag har haft ett snack med Jans, och även en diskussion med styrelsen och Tegan. Vi kollar just nu, men samtidigt gör Pontus det väldigt bra och vi hoppas att han ska ta chansen.

Ruben Shamoun säger att klubben har kollat på ett antal målvakter, men att de inte lagt något konkret bud på någon.