Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Nytt förslag: Gratis kulturskola

Nytt förslag: Gratis kulturskola

Kulturen ska vara tillgänglig för alla oavsett ekonomiska förutsättningar. Det tycker Ewelina Axell som nu lagt fram ett medborgarförslag till kommunen.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Därför var det stort polispådrag

På tisdagskvällen var det ett stort polispådrag på A6-området i Jönköping. Detta då en bilförare hade kört in i en polisbil – och sedan försökt smita från platsen.

Kvinna misshandlade sina döttrar

En kvinna i 40-årsåldern i Jönköpings kommun åtalas för misshandel av sina två döttrar. Enligt åtalet ska döttrarna ha fått kroppsskador efter att kvinnan sparkat och slagit barnen.

Meriterad tränare tar över MAIS

Spekulationerna har pågått i flera månader. Nu har Mullsjö AIS bekräftat att Ulf Hallstensson tar över som huvudtränare och att Lisa Eskils och David Gillek blir assisterande tränare.

Så blir vädret på midsommarafton

Med lite tur så kan du äta sillen och jordgubbarna under strålande solsken, men vad vore en midsommarafton utan några traditionella regnskurar?

Han gör exklusiv spelning i Jönköping

En stilla jul med Anders Ekborg ger tre exklusiva julkonserter i år. Nu står det klart att en av de utvalda platserna är Jönköping.

Nytt upplägg – bröstsim slopas

Jönköpings Simsällskap (JSS) ska till hösten införa ändringar i både det pedagogiska sättet att lära ut och i upplägget på själva simskolan. Det ska bland annat införas en terminsfri simskola efter att ha testat det med ca 180 barn under en längre period.

Bildspel: Full fart på fotbollsskolan

Den här veckan har det kryllat av sommarfotbollsskolor runt om i kommunen. Se bilderna från Mariebo IK:s fotbollsskola här ovan.

Dubbel lycka för Jallow efter segern

Det dröjde nästan halva säsongen. Men nu har Alexander Jallow spräckt sin egen målnolla.
– Jag är väldigt glad och tacksam att jag fick ta straffen, säger han efter 3-1-segern mot Varbergs BoIS.
Artikel 2 av 9
Därför var det stort polispådrag
Tillbaka till startsidan