Annons

Fakta

First Hotels grundades 1993 och har mer än 90 hotell centralt placerade i Norge, Sverige, Danmark..

Fakta

First Hotels grundades 1993 och har mer än 90 hotell centralt placerade i Norge, Sverige, Danmark, Island och Spanien. Bland andra, First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel och Grims Grenka i Oslo.

I julhelgen var det tack och adjö till Quality Hotel på M2 Center (fd Eurostop) i Jönköping. In har istället First hotels flyttat och på måndag är det dags för kedjan att börja ta emot gäster.
Ledningen för First Hotels menar att Jönköping är en mycket viktig hotellstad och Mellansveriges bestridliga handelscentrum.
- Detta är ett viktigt hotell för oss. First Hotel Jönköping är inte bara ett bra hotell med ett bra läge, det ligger också i en stad vi inte tidigare varit etablerade i och det är därför ett välkommet tillskott för alla First-kunder, säger Roar Ingdal, vd för First Hotels. 

Viktig hotellstad
Samtidigt som hotellet nu öppnar så kommer man att söka personal och en ny hotelldirektör och en viss renovering ska ske.
- First Hotel Jönköping har ett spännande läge och det finns omfattande utvecklingsplaner för både hotellet och det kringliggande området. Jag är säker på att vi tillsammans med First Hotels kan lyfta hotellet ytterligare och inta en central position på Jönköpings hotellmarknad, säger Morten Kahrs, vd för Norlandia Hotel Group, som sköter driften av hotellet.
Hotellet har idag plats för 110 hotellgäster och 400 konferensgäster.

M2