Under torsdagseftermiddagen samlade Husqvarna FF till presskonferens, då presenterade man sin ledarstab inför säsongen som kommer.

I dag var det dags igen. och i dag presenterade man tre spelare, samtliga offensivt lagda.

Vincent Mawana spelade för HFF i Råslättscupen i december och i dag presenterades han av klubben. Mawana har precis som de två övriga

– En grabb vi har följt i många många år i IK Tord. Vi tror att vi kan ge honom nästa steg i hans karriär, säger sportchefen Issa Iskander.

Mawana själv var nöjd över att ta steget från division 3 i Tord till division 1.

– Det blir nice, det blir trevligt. Nu kommer man få kämpa varje träning för att få spela, säger Mawana.

Kände du att det inte behövdes tidigare?

Man behövde inte göra mycket för att spela där och då utvecklas man inte så mycket så jag kände att jag behövde ta nästa steg.

Målfarlig spelare

Sedan tidigare har Karlo Goranci varit i det närmaste klar för HFF, i dag presenterades han.

– En kille som har sänkt oss i Smålandscupen 2016, Karlo kan både spela forward och vinge. han är väldigt komplett i sitt sätt, vi tror han kan leverera även i division 1, kommenterar Iskander.

– Om allt klickar runtomkring kommer det att funka. Och då kommer målen, det är jag inte orolig för, säger Goranci själv om sitt målskytte.

Återvänder till moderklubben

Sist, men inte minst i HFF-sammanhang så valde HFF att presentera Alexander Dimitrijevic. Dimitrijevic återvänder därmed till sin moderklubb som han spelade i fram till det att han vid 16 års ålder valde att ta steget till Jönköpings Södra.

– Glädjande nog har vi fått tillbaka vår förlorade son. Väldigt goda kvaliteter han har utvecklat och vi ser att han kan gå ut på Vapenvallen och leverera.

Samtliga tre har skrivit kontrakt som sträcker sig över tre år.

Hör vad Alexander Dimitrijevic säger om att flytta hem till moderklubben.

HFF