Annons

Ängelholms FF har brottats med ekonomiska bekymmer under flera år och ramlade föregående säsong ur Superettan. På torsdagen försattes klubben i konkurs, även om HD.se skriver att någon konkursansökan ännu inte skickats in.

"Orkar inte lägga mer energi på det"

– Det är surt som fan, det har varit riktigt jobbigt och det har svängt fram och tillbaka hela tiden. Nu står det återigen att de letar efter lösningar, men jag orkar inte lägga mer energi på det, säger Philip Bernholtz till Jnytt.

Annons

– Jag har avtal med Ängelholm nästa år, men har knappt pratat med dem i vinter. Allt har varit ganska luddigt, vi snackade för två veckor sedan och då var de hoppfulla. "Vi har saker på gång", sa de. Och nu kom detta då, men jag hade troligtvis inte spelat kvar ändå, fortsätter han.

Kontakt med HFF och Assyriska

Bernholtz har ett förflutet i Husqvarna FF, Tenhults IF och J-Södra. Nu öppnar han för en återkomst till sitt "hem" inom fotbollen. Han har haft kontakt med både Husqvarna och Assyriska.

– Jag har haft kontakt med dem, mycket eftersom det är människor jag känner i båda klubbarna. Men det har bara varit prat än så länge och vi har inte kommit så långt.

Kan du se dig själv återvända "hem"?

– Ja, det är klart jag kan. Men sen så ska det stämma med allt och jag ska känna att jag motiveras av det jag ger mig in i, men visst kan jag tänka mig att återvända.