J-Södra kommer närmast från en förlust mot nuvarande tabell-ettan Falkenbergs IF. Trotts förlust med 1-3 fanns det en del ljusglimtar i J-Södras spel.

- Jag tycker att det var ett steg framåt när det gäller vår speluppbyggnad senast mot Falkenberg där vi hade bra med spelare med i vårt offensiva spel i deras straffområde. Vi fick inte riktigt utdelning i den matchen men fortsätter vi tro på det och gå för det som vi gjorde då så kommer utdelning förr eller senare, säger lagets manager Christer Persson.

J-Södra ställs ikväll mot Örgryte IS på Gamla Ullevi i Göteborg. Örgryte ligger placerade på en femteplats i tabellen och förväntas bli ett tufft motstånd.

- Örgryte är ett spelskickligt lag med bra passningsspel. De attackerar både centralt och på sina kanter. Sen har de ett par skickliga spelare med spetskompetens, så ett stabilt och bra superettanlag.

Annons

Hur ska ni göra för att komma hem med tre poäng?

- Vi måste se till att hantera deras styrkor. Vi måste som vanligt hitta en helhet i både försvar och anfall. När vi vinner boll måste vi gå för det och när vi tappar boll måste vi vara bra med hem.

Klubben har inte spelat match på cirka en vecka, vilket gett utrymme till att klubben kunnat lägga upp träning och vila i lugn och ro.

- Känslan i laget är bra. Vi har haft några dagar nu där vi kunnat trycka på med träningar men även lite ledigt för spelarna. Det är ett bra fokus och vi är redo.

Hur är skadeläget inför matchen?

- Skadeläget börjar se bättre och bättre ut nu. Moberg är tillgänglig. Lukas Eek rehabar höft. Fredrik Olsson är med och tränar men är inte aktuell för spel än. Tegebäck är med och tränar, efter lite problem med sin fot. Cajtoff och Thelin är borta sedan tidigare.

Relaterat: "Vi kan inte visa för mycket respekt"