Det var fullsatt i konferenslokalen när hockeystjärnan Danijela Rundqvist och Aron Andersson skulle till att börja föreläsa om inspiration och motivation.
Det är inte vilken duo som helst.
Danijela Rundqvist har spelat flera VM och OS för Sverige. Men riktigt känd i stugorna blev hon först då hon som första kvinnliga hockeyspelare fick vara med i Mästarnas mästare. Och hon vann rubbet.
– Det var ju en ära bara det att de ringde och ville att jag skulle vara med, säger Danijela Rundqvist när hon slår sig ner på en plaststol för att prata innan det att hennes föreläsning drar igång.

Danijela Rundqvist var på plats i Jönköping för att föreläsa ... Foto: Peter Wilsson
liksom Aron Andersson. Foto: Peter Wilsson
Foto:

Fortfarande inom hockey
Elitkarriären är över. I stället är hon nu verksamhetschef för Djurgårdens damhockeylag, som precis som HV71 är nykomling i Riksserien. Dessutom åker hon runt och föreläser en hel del. Som i dag i Jönköping.
– Jag berättar om mina erfarenheter och min karriär. Jag pratar om motivation och beteenden och vanor. Sen lite tips från alla de ledare och coacher jag har haft under min karriär.

Besteg Kebnekaise med rullstol
När Aron Andersson var nio år drabbades han av cancer, en sjukdom som sedan har drabbat honom flera gånger och också en sjukdom som gjorde att han blev rullstolsburen. Trots det har han som första person någonsin i rullstol bestigit Kebnekaise, 
Kolla in videon för att se vad hans inspiration är, och vad han säger om sin nästa utmaning: att bestiga Kilimanjaro.