Epostadress Lösenord

Annons

Bilbrand – vittnar om kraftiga lågor

Bilbrand – vittnar om kraftiga lågor

En bil fattade eld vid en bensinmack i anslutning till A6-området i Jönköping under måndagen.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Avhoppet i JIK: "Har inte utrymme”

Dan Nordlöf lämnar posten som ordförande i JIK, det blev officiellt under tisdagen. Nu berättar han för Jnytt om avhoppet.
– Verksamheten har till och från lidit, eller snarare påverkats, utifrån historiska ekonomiska svårigheter, säger Dan Nordlöf.

Ny stöldkupp mot bygge utreds

Någon gång under natten har någon brutit sig in i en container på en byggarbetsplats i området Dunkehalla i Jönköping. I helgen inträffade en liknande stöld på en byggarbetsplats på Torpa.

De får tävla i direktsändning

Nu är det klart vilka klasser som går till kvartsfinal i Vi i femman 2020. Eleverna kommer som vanligt att göra upp i direktsända tävlingar i radion.

Han skrällde och blev världsmästare

Han reste hemifrån med målsättningen att kliva upp på pallen. Han kom hem med ett guld och ett silver. Möt Adam Johansson – nybliven världsmästare.
– Det kändes väldigt chockande när jag stod på pallen, säger han.

Inbrottstjuv ertappad på skola

Tidigt på tisdag morgon blev en inbrottstjuv ertappad inne på en skola i centrala Jönköping. Gärningsmannen flydde från platsen – och fick polisen efter sig.

Rattfull körde bil på gångbanan

En man i 25-årsåldern åtalas för flera fall av grov olovlig körning, grovt rattfylleri och fem fall av ringa narkotikabrott.

Landsbygdsriksdagen till Jönköping

Den 8-10 maj kommer Landsbygdsriksdagen till Jönköping. Landsbygdsriksdagen är Europas största samlingsplats för landsbygdsutveckling. 2018 hölls den i Örnsköldsvik och drog 750 deltagare, partiledare från nästan alla riksdagspartier och både lokala och nationella kända namn.

Trafikolycka i city – bilist körde in i skylt

Vid klockan 07.41 larmades SOS om en singelolycka på Östra Storgatan.
Artikel 2 av 9
Avhoppet i JIK: "Har inte utrymme”
Tillbaka till startsidan