Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Polisen: ”Trafiken flöt bättre i år”

Polisen: ”Trafiken flöt bättre i år”

De mest hektiska dagarna är slut för polisen och kommenderingschef Jonas Lindell konstaterar att trafiken flutit bättre i år jämfört med tidigare år och han är nöjd med polisarbetet.
– Flera gånger testades vår personal ordentligt utan att det för den sakens skull rann iväg, säger han i ett pressmeddelande.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Här är de varmaste badsjöarna

Sugen på ett dopp i sommar? Här är de senaste badtemperaturerna i sjöarna kring Jönköping.

Glatt på storcupen: "Allt är bra"

Gothia cup, den enorma ungdomsfotbollsturneringen, har avgjorts under veckan. Flera lokala föreningar har haft lag på plats i Göteborg.

Aktivitetstätt - men de dissar Liseberg

Under sommarlovet är det full aktivitet på Stadsgården på Råslätt. Under ett antal veckor är det Underground som arrangerar resor och aktiviteter.

J-Södra: "Snudd på respektlöst"

Ett uttalande av Ann-Marie Nilsson (C) angående arenafrågan har fått Jönköpings Södras ordförande Mats Tidstrand att reagera. Nu har han skickat ett mejl till både Nilsson och Ilan De Basso (S) där han riktar kritik mot hur frågan sköts.

Kommunen avråder från populära badet

Jönköpings kommun avråder från bad vid Hunnerydsbadet på grund av algblomning.

Ingenjören byggde ett eget skivbolag

Edin-Ådahl, Cyndee Peters och Samuel Ljungblahd. Ja, Leif Cederfjord har arbetat med många artister under sina 40 år inom skivbolagsbranschen. Han driver sitt eget kristna musikbolag hemma i villan i Huskvarna. Men från början var han byggnadsingenjör.

"Sport kan förändra världen"

Wetterbygden Basketball har under året haft flera lyckade projekt ute i samhället. Jönköpings kommun bad därför klubben om hjälp att arrangera passande sommarlovsaktiviteter. Det mynnade ut i basketspel som varvas med bokläsning. Jnytt åkte till Österängen och hälsade på.

Dramatik - här är bilen övertänd

En bil började brinna vid ett byggvaruhus på Industrigatan i Jönköping under fredagseftermiddagen.
Artikel 2 av 9
Här är de varmaste badsjöarna
Tillbaka till startsidan