Annons

Matchfakta

Fotboll, Div. 2

Dalstorps IF-Råslätt SK 1-0 (0-0)

1-0 (90+4) Hugo Ahl.

Spelplats..

Matchfakta

Fotboll, Div. 2

Dalstorps IF-Råslätt SK 1-0 (0-0)

1-0 (90+4) Hugo Ahl.

Spelplats: Dalshov.

Vladan Ladan hade blandade känslor efteråt, nöjd med prestationen men förstås rejält missbelåten med att laget släppte in ett mål i slutsekunderna.

– Det var tre tilläggsminuter och de fick ett inkast när klockan visade 93.12, suckar han.

– Efter ett inspel kom bollen till den bortre ytan. Vi släppte in det målet på ett fruktansvärt orutinerat sätt, det var ett extremt enkelt misstag. Vi frågade domaren vad tiden var och alla väntade på att han skulle blåsa av. Det gjorde att vi tappade uppmärksamheten. Det är helt otroligt, jag har aldrig varit med om något liknande. Efter målet blåstes matchen av på avsparken.

Annons

"Tröttnade i andra"

RSK matchade ett ungt och oerfaret lag som stod upp bra mot Dalstorp, särskilt under matchens inledande 45 minuter.

– Vi var det bättre laget i första halvlek. Vi var kyliga och höll i bollen så att de tvingades jaga. Jag tycker att vi skulle ha gjort ett minst ett mål då, säger Ladan, som fick se en annorlunda matchbild efter paus.

– Vi tröttnade i andra, de var starkare och orkade mer. Men de skapade ingenting. Jag är jättestolt över laget men det var ett jäkligt tråkigt sätt att förlora på. Det är helt otroligt.

RSK-tränaren framhåller anfallaren Anton Ishak, som precis har fyllt 18, och mittfältaren Warsame Abdirahman Ali, nyss fyllda 17 år.

RSK har en seger och två förluster på säsongens tre första matcher.