Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Råslätt förlorade – trots tränarbytet

Råslätt förlorade – trots tränarbytet

Råslätt SK tvingades inkassera en ny förlust i den första matchen efter tränarbytet. Nosaby vann med 2-1 när de gästade Råslätts IP på Kristi Himmelsfärds dag.
– Vi är på rätt väg. Men det tar några träningar till innan det sitter, säger nye assisterande tränaren Elias Ibrahim.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Vätternrundan: ”Rätt lugnt”

Under lördagen "invaderades” kommunen av cyklister som tagit sig cirka en tredjedel från starten i Motala. Som vanligt handlade det om allt från tävlingscyklister, elitåkare till glada amatörer som bara var nöjda om de tog sig i mål.

Talangen om storaffären i NHL

Flytt till USA, lagkapten i JVM, inblandad i en storaffär, flytt till Kanada och NHL-debut. Erik Brännström kan blicka tillbaka på en händelserik säsong.
– Det var självklart lite surt att lämna alla kompisar, säger han angående vinterns jättetrejd.

Allt om 2019 års studentutspring

Vill du läsa allt om årets studentutspring? För dig som Premium-kund kan du nu ta del av allt materialet. Klicka på länkarna nedan! Här finns allt samlat!

Assyriska kryssade – efter missarna

En kavalkad av missade lägen – och ”bara” ett poäng. Assyriska hade de stora chanserna men fick nöja sig med 0–0 hemma mot Kristianstad på lördagseftermiddagen.

HV71 står bakom nya seriesystemet

HV71 står bakom beslutet att ett lag flyttas ner direkt från SHL och ett lag går upp från Hockeyallsvenskan, vilket beslutades under ishockeyförbundets stämma på lördagen.
– Det är bra att syresätta systemet lite, säger HV:s klubbdirektör Agne Bengtsson.

Nu ska stränderna bli rena

Sommaren är på ingång och nu ger sig 500 ungdomar ut för att städa Sveriges stränder. I Jönköping är det ungdomar från Jönköping Södra som städar.

Uddlöst HFF förlorade: ”Vi brister”

Husqvarna FF gick på en nit när blåränderna förlorade med 0–1 borta mot Räppe. Nu tätnar kampen om topplaceringarna ytterligare i fotbollstvåan.
– De vinner rättvist i dag, säger HFF-tränaren Daniel Culha.

Lista - här ökar elpriserna mest

Elpriserna fortsätter att öka i Jönköpings län. Det visar den nationella Nils Holgerssonundersökningen, som kartlägger avgifter och taxor för ett flerbostadshus i landets samtliga kommuner.
Artikel 2 av 9
Vätternrundan: ”Rätt lugnt”
Tillbaka till startsidan