Annons

Det var klockan 01:14, natten mot söndag, som polis larmades till en trafikolycka på Kortebovägen i Jönköping. En patrull beordrades till platsen och det konstaterades att en personbil blivit fastkörd i en refug.

– En kvinna född 1995 uppträder mycket berusat och misstänks för rattfylleri. Eftersom hon var så berusad togs hon även omhand enligt lob, säger Christian Sörman vid Jönköpingspolisen.

Strax innan klockan 05 på söndagsmorgonen var det en äldre kvinna, född 1973, som uppträdde berusat. Detta vid en bensinmack. När polisen kommer till platsen och träffar kvinnan fattar de misstankar om att hon är berusad och hon misstänks för rattfylleri.

Senare på söndagen, strax efter klockan 16, inträffade ytterligare ett rattfylleri. En man i 50-årsåldern fastnade i en kontroll på Öxnehagaleden.

Annons

Ytterligare ett par timmar senare kontrollerade polis två personer vid M2-center i Jönköping. De båda personerna, som är i 20-årsåldern, misstänktes vara narkotikapåverkade. En av dem har framfört ett fordon och misstänks för drograttfylleri.