Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Regionen försvarar kritiserat it-system

Regionen försvarar kritiserat it-system

Det finns ingen fullständig tidsplan för när det nya datasystemet blir hanterligt, effektivt och patientsäkert. Det finns heller inte en fullständig bild över kostnader.
Uppgifter om det har strukits över i de handlingar som har lämnats ut till tidningen. Men regionen bedömer att rätt beslut har fattats.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Katten försvann: ”Världen rasade”

För tre år sedan försvann katten Sotis från en bil vid Brahehus i Gränna. Ägaren, Marie–Helene Ekstrand, har sedan dess sökt efter henne. Inte bara i Jönköpingstrakten, utan i hela landet.
– Man ger inte upp när en familjemedlem försvinner. Jag har inga barn. Sotis var min familj, säger Marie-Helene Ekstrand.
Ja, Marie-Helene och Sotis hade ett väldigt speciellt band.

130 miljoner ska ge bättre vård

Region Jönköpings län planerar en stor satsning på Länssjukhuset Ryhov med ökad kapacitet för avancerade undersökningar och behandlingar av hjärta och blodkärl.

Bil i lågor på station – se bilder och film

En bil började brinna på Huskvarna station under lördagskvällen.

Brännström hemma och kör stenhårt!

Flytt till USA, lagkapten i JVM, inblandad i en storaffär, flytt till Kanada och NHL-debut. Erik Brännström kan blicka tillbaka på en händelserik säsong.
– Det var självklart lite surt att lämna alla kompisar, säger han angående vinterns jättetrejd.

Ny utbildning ska lösa arbetslöshet

Det är brist på lastbilschaufförer i samhället och uppskattningsvis behövs det tillsättas 50 000 förare inom de kommande tio åren. PostNord har, tillsammans med Arbetsförmedlingen, startat utbildningen Drivers Academy och under våren kom utbildningen till Jönköping.

Bildspel - här festar studenterna

Kommunen uppmanas stoppa konstgräset

Konstgräsplaner har en negativ inverkan på miljön. Nu har en Huskvarnabo lämnat in ett medborgarförslag om att kommunen bör sluta investera i konstgräsplaner.

Allt om 2019 års studentutspring

Vill du läsa allt om årets studentutspring? För dig som Premium-kund kan du nu ta del av allt materialet. Klicka på länkarna nedan! Här finns allt samlat!
Artikel 2 av 9
Katten försvann: ”Världen rasade”
Tillbaka till startsidan