Annons

I helgens träningsmatcher i Danmark saknades ett par spelare för Wetterbygden Stars. Guim Exposito, Joaquin Portugues och Mathias Liljeqvist är skadade och så saknades även nyförvärvet Logan McLane. Stars skriver på sin hemsida att de brutit kontraktet med den sistnämnde.

- För det första vill jag vara supertydligt med att Logan McLane absolut inte gjort något som helst fel. Från första dagen han kom hit så har han uppträtt professionellt och klanderfritt på alla sätt och vis och dessutom visat sig var en, i allra högsta grad, skicklig basketspelare. Anledningen till att vi nu väljer att avbryta samarbetet med honom är för att han helt enkelt inte är rätt spelartyp för oss, något som jag som ytterst ansvarig gällande det sportsliga i vår organisation får ta på mig, säger sportchef Dennis Aulander i en kommentar.

Annons

Var McLane nu tar vägen är oklart och Stars bekräftar att de nu letar ersättare och hoppas kunna presentera en under en snar framtid.

Arrangerar försäsongsturnering

I helgen som kommer arrangerar Wetterbygden John Bauer Hotel Cup i Jönköping. På plats är flera svenska och internationella lag på både dam- och herrsidan. Bland annat är danska mästarinnorna Hörsholm 79:ers. Dessutom är Eos Lund och Högsbo Basket med i damturneringen.

På herrsidan kommer Stars att ställas mot Jämtland, Borås och danska Randers.