Annons

Den 16:e januari drar studentkårens aktiviteter igång för vårinsparken och det verkar bli en fartfylld vecka med roliga aktiviteter och möjligheter att lära känna staden och nya vänner. Vårterminens inspark har historiskt sett inte fått lika mycket kärlek som höstterminen men runt 2014 så ökade fokuset kring vårinsparken då det bland annat lyfts upp av medlemmarna att den ska vara likvärdig höstinsparken.

Annons

- Som många vet så har JLT hjälpt oss med nattbussar under höstinsparken, skriver Erik Wendel som varit projektledare för vårinsparken men nu lämnar över till Jimmi Kjellberg.

- Nu kommer de för första gången någonsin även att erbjuda nattbussar under vårinsparken, detta innebär att våra nya studenter kommer att få möjlighet att ta sig hem säkrare under de kalla nätterna vi har framöver, fortsätter Erik Wendel.

Även om det inte är lika många nattbussar och linjer som under höstinsparken är det ändå ett steg i rätt riktning. Som det ser ut nu så rör det sig om linje 1 åt båda hållen 02.25, måndag, tisdag och torsdag.