Det jag skrev juldagen 2015 var följande:

– Åka rullskidor från Sydney till Perth 400 mil

– Skaffa boende ute på landet

– Kunna kombinera företaget med ett jobb jag gillar

– Resa med Amanda

– Bestiga Kilimanjaro som en bärare

– Få föreläsa för stora företag

– Köpa en kajak

– Läsa mycket böcker

Det var tre saker som jag fokuserade på och det var mitt varför, känsla och min målbild. Jag ville ta mig an Australien för jag visste att jag skulle behöva kliva utanför min komfortzon och jag visste att jag skulle behöva prestera över mitt max för att klara det. Den tanken gick jag igång på. Jag såg mig själv kunna återvända från Australien till Sverige och kunna hitta ett härligt ställe ute på landet. Jag och Amanda kunde göra någon lugnare resa ute i Europa. Jag såg mig själv stå på scen och föreläsa för stora företag pågrund av att jag vill lära företag det som hjälpt mig under alla år. Mentala knep för att kunna leverera till max.

Jag såg mig själv sitta utanför min stuga och dricka kaffe och kolla på min splitter nya prijon kajak. Sedan log jag för mig själv och såg mig själv på toppen av Afrikas högsta berg. När jag tänkte på Afrika spred sig en glädje i hela kroppen och jag kände att jag var redo för 2016.

Om jag inte hade tagit tiden att verkligen gå igenom mitt varför och min målbild så hade jag aldrig ett år senare genomfört precis alla de punkter som jag satte som mål.

80 procent säger statistiken misslyckas med sina nyårslöften. Pröva mitt sätt inför 2017 och försök att hitta ditt varför, din målbild och känslan efter att du har klarat det.

Det funkade för mig så varför skulle det inte göra det för dig.

Gott nytt år och lycka till med dina mål för 2017!

Släng gärna en kommentar vad du har satt upp för mål!