Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Så många vill se hemmapremiären

Så många vill se hemmapremiären

Imorgon tisdag väntar säsongens första hemmamatch för HV71. Under måndagsförmiddagen meddelar klubben att lite drygt 6 000 biljetter är sålda.
– Vi har en liten bit kvar, men vi hoppas det säljs på bra under sista dygnet, säger kommunikationschefen Johan Freijd.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Kinnvall: "Grymt skönt och starkt"

HV71 gjorde en stark slutforcering och hämtade upp ett tvåmålsunderläge i den tredje perioden mot Djurgården innan Emil Johansson avgjorde. Ett av målen i upphämtningen gjordes visserligen i powerplay, men det finns fortsatt ett frågetecken runt lagets spel i numerärt överläge.
– Spelet som helhet har blivit bättre, säger Johannes Kinnvall, till Jnytt.

HV-backen: "Bockar och bugar"

Emil Johansson blev matchhjälte för HV71 när han satte dit 4-3 i förlängningen. Målet kom efter en fin aktion av Anthony Camara som drev upp anfallet och hittade Johansson, vars avslut satt perfekt.
– Det är bara att bocka och buga, säger Johansson, till Jnytt.

HV-centern om upphämtningen

HV71 förlängde sin segersvit till fyra raka vinster, men mot Djurgården satt det långt inne. En makalös upphämtning, som inte bara innebar två poäng – utan även kan vara viktig för laget i det långa loppet.
– Nästa gång vi hamnar i en liknande situation vet vi om att vi är kapabla att vända på matchen, säger Joakim Andersson om segerns betydelse.

HV vann - så var matchen

HV71 vann hemma mot Djurgården med 4-3 efter förlängning. Emil Johansson avgjorde och såg till att HV tog sin fjärde raka seger.

Sandbergs besked efter smällen

Han missade den senaste matchen på grund av en hjärnskakning. Men när HV71 på torsdagskvällen tar emot Djurgården är Christian Sandberg tillbaka i spel.
– Det har känts bra de senaste dagarna, säger han.

Tangerade rekord i HV71:s storseger

Tre raka segrar – och sammanlagt 16-1 i målskillnad. Ett formstarkt HV71 vann med 4-0 mot Leksand, i en match där Jonas Gunnarsson slog tangerat klubbrekord.
– En fjäder i hatten, säger han till Jnytt.

Matchen – minut för minut

Lyckas HV71 vinna för tredje matchen i följd? Följ bortamötet mot nykomlingen Leksand i Jnytts livechatt. Vi drar igång klockan 15.05. Häng med!

HV underskattar inte nykomlingen

HV71 ställs mot en nykomling som har haft det tungt ett tag. Trots det höjer tränaren Stephan ”Lillis” Lundh ett varningens finger.
– Jag har stor respekt för dem, säger han inför bortamötet med Leksand.

Bengtsson hyllades: ”Jag blev tårögd”

Han hade gjort flera hundra matcher i Kinnarps Arena – men aldrig i andra klubbfärger än de blågula. När Anton Bengtsson återvände till sin gamla hemmaarena möttes han av hyllningar från HV-klacken.
– Jag blev tårögd när jag hörde att de skrek mitt namn, säger den nyblivna Röglecentern.

Bröt matchen – här är skadebeskedet

Christian Sandberg tacklades in i sargen och tvingades kliva av. Efter matchen mot Rögle gavs besked om statusen på den viktige centern.
– Han var groggy, säger lagläkaren Jonas Kalman.

Hallby föll – Östlund sågar spelschemat

IF Hallby gjorde en godkänd insats borta mot topplaget Ystads IF, men fick se sig besegrade. Hallby-tränaren Jesper Östlund säger att de föll mot ett bättre lag, men ger också en rejäl känga till förbundet.
– Jag tycker det är så jävla uselt av de som sätter ihop spelschemat, säger han till Jnytt.

Se bilderna från skrattfesten

Stefan och Krister har under många år lockat miljonpublik till teatrar och tv-soffor. På fredagskvällen gör de en återförening när de sätter upp sin fars Stulen kärlek, i Jönköping.

Tord fyller 100: ”Är väldigt välmående”

IK Tord är en av få idrottsföreningar i Jönköping som har uppnått den aktningsvärda åldern 100 år.
– Vi är en väldigt välmående förening, säger Johan Hallenborg inför helgens jubileumsfest.

Efter konflikten – satsar på nytt

Konflikten är löst och krögaren Daniel Ericsson kan slutligen pusta ut och fokusera på sin nya restaurangsatsning på Väster.
– Det känns otroligt skönt, säger han till Jnytt.

Man dödshotades på sin arbetsplats

Två män var på fredagsförmiddagen inblandade i en misshandel på en byggarbetsplats i centrala Jönköping.

Backen förlänger: ”Här jag vill vara”

Didrik Strömberg kom till HV71 från Timrå IK inför säsongen 2018/19, nu förlänger den viktiga defensiva pusselbiten kontraktet med ytterligare tre år.
– Det är här jag vill vara. Jag trivs otroligt bra i Jönköping och HV71, säger Didrik Strömberg.

Framtiden osäker för Crona

Sebastian Crona var genomgående en av J-Södras bästa spelare under den gångna säsongen – nu sitter 28-åringen på ett utgående kontrakt. Även fast han bekräftar att samtal pågår med J-Södra så medger han att framtiden är osäker.
– Jag och J-Södra har pratat, det har vi gjort. Vart vi är någonstans i de samtalen just nu vet jag faktiskt inte, säger Sebastian Crona.

Lyft för cyklingen: "Det bubblar"

Två lokala tävlingar kommer från och med nästa år ha internationell status. Detta innebär att hundratals besökare kommer till Jönköpingsområdet under två helger.
Artikel 2 av 19
Kinnvall: "Grymt skönt och starkt"
Tillbaka till startsidan