Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Ny sommarvärme – här är badtemperaturerna

Ny sommarvärme – här är badtemperaturerna

Ny sommarvärme har dragit in över landet och för den som är sugen på ett dopp finns det en hel del alternativ i Jönköping med omnejd. Men det gäller att att ha ett visst mod då många sjöar just nu ligger runt 18 grader.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Pengaregn över idrottsklubbar

Över 2 miljoner kronor. Så mycket pengar får ungdomsidrotten i Jönköpings län dela på i en utbetalning från Svenska Spel. 377 föreningar får dela på pengarna och det är Jönköpings Södra som får störst del av kakan.

Risk för missfärgat dricksvatten

Under november ska Jönköpings kommun lägga nya vattenledningar – ett arbete som kan innebära tryckförändringar och missfärgningar av dricksvattnet.

Öppnar rockig salong i Jönköping

Som en fest hela dagen – så beskriver Jonatan Kayal sin nysatsning Hard Rock Barbershop. Redan som 16-årig utbildade han sig till frisör i hemstaden Västerås, innan flytten gick till Jönköping.

Vill införa bilfria söndagar

Inför bilfria söndagar i Jönköpings centrumkärna. Det föreslår Ewelina Axell (FI) i ett medborgarförslag.

Slog och hotade – döms till fängelse

Fängelse i fyra månader. Det blir påföljden för en man i 25-årsåldern, som döms för att ha hotat och misshandlat sin före detta flickvän.

Sömnig man var narkotikapåverkad

På tisdagsmorgonen larmades polisen till Norrahammar där en bil hade stått på tomgång en tid. I bilen påträffades en sovande man.

Ny konflikt på Spira: "Vill få besked"

En person har hoppat av från ledningsgruppen på Kulturhuset Spira efter att ha blivit utfryst och mobbad. Det rapporterar Jönköpings-Posten.

Laget som kämpar mot övermakten

Tabergsdalens Tennisklubb tvingades inkassera en ny förlust i elitserien. Trots det var mötet med Näsbypark ett fall framåt.
– Väldigt kul att ta en vinst, säger spelaren Olivia Bjursten.
Artikel 2 av 9
Pengaregn över idrottsklubbar
Tillbaka till startsidan