Annons

För att lyfta jämställdhetsfrågan anordnas ett event den 12 februari, en middag på Hillenberg, för 50 av näringslivets mäktigaste kvinnor. Tanken är att de ska inspirera varandra och dela med sig av sina erfarenheter.

– Jag tror starkt på att om man sätter drivna och smarta människor i ett rum, så kommer det leda till skarpa diskussioner som i slutändan kommer skapa förändring, säger Carolin Solskär, head of innovation på Löwengrips startupinkubator Nordic Tech House, i pressmeddelandet.

Stark röst i #metoo

Carolin Solskär jobbar aktivt med jämställdhetsfrågor i många olika sammanhang och har bland annat varit en stark röst i #metoo-rörelsen och hon var även en av organisatörerna bakom Women’s March. Tillsammans med Isabella Löwengrip och Johanna Hoof leder hon kvällen på Hillenberg den 12 februari.

Annons

– Vi bjuder på en upplevelsemiddag där maten blandas med insikter, dolda talanger och möjligheter mellan deltagarna. Tanken är att skapa en lättillgänglig kontaktyta till varandra, berättar Johanna Hoof, PR-ansvarig på Consid.

Relaterat: Få senaste nytt med Jnytts app