Epostadress Lösenord

Annons

Se bilderna från LBS utspring

Se bilderna från LBS utspring

Eleverna på LBS hade idag sitt utspring från Spira. Det var cirka 80 glada studenter från fyra olika klasser som sprang ut.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Allt om 2019 års studentutspring

Vill du läsa allt om årets studentutspring? För dig som Premium-kund kan du nu ta del av allt materialet. Klicka på länkarna nedan! Här finns allt samlat!

NHL-kontrakt och student - samma dag

Först NHL-kontrakt – sedan studentutspring. HV71:s lovande forward David Gustafsson hade ingen anledning att klaga under fredagen.
– Det är dubbel glädje, det känns sjukt kul, säger han.

Se allt från Pesets utspring

Konfetti och mycket dans och musik.

Soligt på Bäckadals studenter

Glädjen visste knappt några gränser när avgångseleverna på Bäckadalsgymnasiet sprang ut i strålande solsken vid lunchtid på fredagen.

Se alla bilder från ED:s utspring

"Vi vill tacka för vi fått låna era ungdomar, de är fantastiska" hälsade Erik Dahlbergsgymnasiet till alla föräldrar innan studenterna fick springa ut och skrika sig hesa.

Se allt från Jensens utspring

- Nu är det dags för livets skola. Den här tiden då de allra flesta har gått 12 år i den vanliga skolan är över. Nu är det andra utmaningar som tar vid.

Bildspel- se alla balparen på Sanda

Sandagymnasiet är sist ut av Jönköpingsskolorna att gå på bal. Precis som vid de tidigare balerna kommer Jnytt fota samtliga balpar då vi har fotograf David Wreland på plats vid Spira.

Se bilderna från årets sista bal

Sandagymnasiet avslutade balsäsongen i Jönköping. Men trots kalla vindar och mörka moln var det idel leenden bland paren som anlände till Spira under tisdagen.

Se Sandas bal i repris

I eftermiddag var det dags för årets sista studentbal i Jönköping. Sist ut av gymnasieskolorna var Sandagymnasiet och det var Spira som gällde. Jnytt sände live när balparen anlände och gick på röda mattan. Se sändningen i efterhand här.

Se alla balpar från ED:s andra bal

Jnytts fotograf David Wreland fotar alla balpar som anländer till Erik Dahlbergsgymnasiets andra bal på Kulturhuset Spira under nationaldagen. Kolla in det stora bildspelet!

”En känsla man vill bli av med”

Sedan Lias Andersson anslöt till HV71 har konkurrensen om de offensiva platserna på centersidan ökat markant, vilket innebär att vissa spelare har fått inta andra roller. En av dem som har fått iklä sig en mer defensiv roll än tidigare är Axel Holmström.
– Jag försöker alltid sköta alla tre zoner så gott jag kan, sen vet jag såklart om att mina styrkor kanske inte ligger i defensiven, säger HV-centern.

Allt fler överlever sin cancer

Allt fler invånare i Jönköpings län överlever femårsgränsen för sin cancersjukdom. Andelen är dessutom den högsta i landet.

QUIZ: Vad vet du om semlor?

Semla, hetvägg, fastlagsbulle – kärt bröd har många namn. Nu för tiden kan man hitta semlor på bagerierna redan vid jul, men det är fortfarande fettisdagen, sex veckor före påsk, som är semmeldagen.
Vad vet du om den omåttligt populära bullen?

De tar nästa steg för jämställd idrott

Samtliga spelare ska ha samma villkor och förutsättningar. Så resonerar Wetterbygden Basketball, som nu tar nästa steg för jämställd idrott.

Skicka in dina ”vårbilder” till oss!

Det är något speciellt med våren och visst är det en årstid vi längtar efter.

Dundrar in och delar ut 143 000 kronor

Ett helt TV-team dundrar in i vardagsrummet i en villa på Ekhagen. En intet ont anande Gunilla Linnander sitter i soffan och dricker eftermiddagskaffet när Putte Nelson dyker upp med två stora guldkuvert.
– Nä, jag anande ingenting, absolut ingenting, säger Gunilla Linnander.

Humorduo förlänger sin turné

Den 7 mars kommer humorduon Anders och Måns showvariant av det populära programmet ”Så funkar det” till Jönköpings teater. Vårens föreställningar är slutsålda, men nu står det klart att det blir en fortsättning på turnén till hösten.

Snökaos: Flera trafikolyckor och inställda tåg

Lagom till att den meteorologiska våren anlänt till Jönköping kommer snön. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för snöfall. Trafikverket höjer därmed beredskapsnivån och ställer in tågtrafiken på flera sträckor under tisdagen.
Artikel 2 av 19
Allt om 2019 års studentutspring
Tillbaka till startsidan