Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

”En av mina bästa Ironman”

”En av mina bästa Ironman”

Två brittiska segrare – och fina placeringar för våra främsta lokala hopp. Så blev utfallet när Ironman 70.3 arrangerades för fjärde gången i Jönköping.
– Det var en av mina bästa Ironman, säger IKHP:s Erik Holmberg.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Bekräftat - han är klar för HV71

Det har varit på gång under en längre tid. Nu är en av svensk hockeys sämst bevarade hemlighet officiell.
Juuso Ikonen är klar för HV71.

Barn kan få mer tid på förskolan

Föräldralediga och arbetslösa föräldrar i Jönköpings kommun kan komma att erbjudas att ha sina barn 20 timmar på förskola i stället för dagens 15 timmar. Det är i alla fall ett förslag som socialdemokraterna lagt fram och som just nu diskuteras. Men om det blir verklighet föreslås det bli upp till förskolechefen hur dessa timmar ska fördelas.

”Folk borde hälsa oftare”

1988 värvades den då 23-årige forwarden till HV71 från Västerås.
Idag, 31 år senare, är Eddy Eriksson fortfarande kvar i Jönköping. Men nu för tiden förknippar inte folk honom som hockeyspelare. Däremot vet förmodligen varenda golfare vem han är.

Jönköpingskille intar Ullevi

Jönköpingskillen Douglas Wegberg är showartist, och nu har han fått en stor uppgift. I dag är han med på invigningen av Gothia Cup i Göteborg där han är en av åtta soloartister som framträder.
- Jag fick frågan av en vän, och jag kunde inte tacka nej, säger Douglas.

Efter branden: "Vi ska flytta"

Under lördagen bröt det ut en brand på JRAB:s återvinningscentral bakom Ica Maxi i Jönköping. Det var öppna lågor och stor rökutveckling på platsen, och allmänheten varnades för röken. Nu meddelar Rickard Samuelsson, vd på JRAB, att anläggningen håller på att flyttas.

Förre elitspelaren förstärker Dalen

HC Dalen har gjort klart med assisterande tränare och det blir före detta spelaren Daniel Josefsson 37 år som ersätter Stefan Fredriksson.

De tävlar på VM - efter tuffa våren

Karriärens hittills största tävling väntar för simhoppstalangen Emma Gullstrand. Med på resan till Sydkorea finns även Vinko Paradzik, som är redo för sitt andra VM – efter en jobbig vår.
– Jag var stillasittande hemma i sju veckor, säger han

Större bråk innan polisattacken

Under måndag eftermiddag kommer domen mot den man i 25-årsåldern som misstänks ha kastat in brinnande föremål i en polismans bostad i Vättersnäs den 11 november förra året. Men det är fortfarande oklart vad motivet kan varit. Enligt polisens förundersökning ska polisens kollegor diskuterat tänkbara alternativ.
Artikel 2 av 9
Bekräftat - han är klar för HV71
Tillbaka till startsidan