Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Sent mål sänkte J-Södra

Sent mål sänkte J-Södra

En spelare tvingades kliva av på uppvärmningen, en annan skadade sig i första halvlek – och på det kom ett baklängesmål sent i matchen. Jönköpings Södra upplevde en tung lördag när det blev förlust med 0-1 borta mot Mjällby AIF.
– Vår sämsta prestation på ett bra tag, säger tränaren Andreas Brännström till Jnytt.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Jönsson dagen efter kallduschen

Jönköpings Södra förlorade med 1–2 borta mot Syrianska på fredagskvällen. I videoklippet ger Jnytts reporter Adam Jönsson sin syn på matchen.

J-Södra föll igen – efter slutminutsdrama

Jönköpings Södra tappar mark i superettans toppstrid. För efter en smått galen avslutning vann Syrianska mötet i Södertälje med 2–1.

Betygen efter J-Södras förlust

Jönköpings Södra jagade tre poäng borta mot Syrianska för att återigen hänga på den absoluta toppen i superettan. Men laget föll med 1–2. Jnytt rapporterade lajv med start 18.45.

Jallow: ”Vi ska fixa det här”

Nyss hemkommen från spel med U21-landslaget så kan man tro att det är en sliten Alexander Jallow som idag springer ut tillsammans med sina lagkamrater för att möta Syrianska.

”Alla skador har gjort oss luttrade”

Den ene nyckelspelaren efter den andre har lämnat återbud av en eller annan anledning.

Smällen: J-Södras nyckelspelare skadad

Skadeproblemen fortsätter för Jönköpings Södra. Nu står det klart att mittfältsmotorn Enock Kwakwa är borta resten av vårsäsongen, rapporterar jp.se.

Besked för skadad J-Södraduo

Inför och under matchen mot Mjällby AIF i lördags drabbades Jönköpings Södra IF av två nya skador. På måndagen kommer ett första besked runt duon.

Matchen - minut för minut

På lördagseftermiddagen var det toppmöte mellan Mjällby och Jönköpings Södra i superettafotbollen. Jnytt livechattade från matchen som hade avspark klockan 16.00. Häng med!

"Har förbättrat offensiven"

Jönköpings Södra IF har varvat upp och tagit sig in i Superettans toppstrid. I eftermiddag väntar toppmatch borta mot Mjällby, ett annat lag med fin form. Det har även J-Södras mittfältare Amir Al-Ammari.

Klart: J-Södras toppmöte flyttas

Jönköpings Södras match mot Varberg på Stadsparksvallen den 8 juni flyttas till ett nytt speldatum.

Trafikproblem kan stoppa nytt bostadsområde

Lustgården Lövhagen AB vill satsa på ett helt nytt bostadsområde i Jönköping. Men stadsbyggnadsnämnden valde att skjuta fram beslutet till hösten.
– Även om det är ett intressant förslag så måste detta diskuteras först, bland annat hur trafikfrågan skulle lösas, säger Anders Samuelsson (C), ordförande i stadsbyggnadsnämnden.

Kände krögaren öppnar vinbar

I början av september öppnar en ny vinbar. Joaquin Zalazar och Simon Nilsson står bakom satsningen.
– Vi vill visa folk hur gott det är med vin, säger Joaquin.

De får del av prestigefulla priset

I dag sker utdelningen ur H.M. Konungens jubileumsfond för ungdom i Sverige. Sex föreningar i Jönköpings län har beviljats medel ur fonden.

Snöröjningen kan ses över efter kritik

I ett medborgarförslag föreslås en ändrad prioriteringsordning när det gäller snöröjningen. Kommunens gata/parkavdelning kan nu komma att se över kriterier och prioriteringar för att sedan ge förslag på förändringar.

Tre till sjukhus efter trafikolycka

En trafikolycka inträffade på måndagskvällen mellan Ölmstad och Bunn.

Kommunen: ”Här ska ni inte bada”

Årets första provtagning av badvattenkvaliteten vid de kommunala fritidsbaden är gjorda. Nu avråder miljö- och hälsoskyddsnämnden folk från att bada i Lillsjön i Järsnäs.

En anhållen - försökte stjäla motorcykel

Polis grep under eftermiddagen en person i Bankeryd sedan man fått ett telefonsamtal om en pågående stöld av en motorcykel.

Risk för slukhål – väg avstängd

I dag inleds ett större vägarbete på Bangårdsgatan, mellan Ryhovsmotet och Solåsrondellen. Bron över E4:an kommer vara helt avstängd för trafik under arbetets gång som beräknas ta cirka två veckor.
Artikel 2 av 19
Jönsson dagen efter kallduschen
Tillbaka till startsidan