Epostadress Lösenord

Annons

Skjutningen mot Harrys – så blir domen

Skjutningen mot Harrys – så blir domen

Åklagaren yrkade på åtta års fängelse för försök till mord. Men straffet blev betydligt lägre än så.
Nu har domen fallit mot de tre män som misstänkts vara inblandade i en skjutning mot krogen Harrys på Väster i februari.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Nu överklagas Harrysdomen

Tre män friades från misstankar om mordförsök efter skottlossningen mot nattklubben Harrys i Jönköping i februari förra året. Nu överklagar åklagaren domen. Det rapporterar P4 Jönköping.

Harryskjutningen – misstänkta släpps

Under torsdagen avslutades rättegången mot de tre personer som åtalats för försök till mord. Nu har Jönköpings tingsrätt meddelat att de tre ska försättas på fri fot.

Se de vackra kameliorna blomma

Behöver du få lite vårkänslor? Besöker man orangeriet på Gunillaberg utanför Bottnaryd kan man få se de vackra kameliorna blomma - och här finns upp mot 70 olika sorter.

Mor och son vann 13 miljoner kronor

I fredags var det miljonregn över Jönköping. En spelad rad prickade in 5+1 rätt på Eurojackpot, och fick därför en rejäl utdelning.

141 000 invånare i kommunen

141 000 invånare bor numera i Jönköpings kommun.
Det visar färska siffror från Statistiska centralbyrån.

J-Södra nära cupskräll mot AIK

Att J-Södra skulle ge allsvenska AIK en rejäl match i den första omgången i svenska cupen, dessutom på bortaplan, var det nog inte många som räknade med.

Affärsdrömmen blev verklighet

Diana Rosgren var bara fyra år när hennes intresse för växter och blommor väcktes. Detta intresse har lett fram till att hon idag driver en blomsteraffär i Munksjöstaden i Jönköping.

Sparks fina form håller i sig

Wetterbygden Sparks fortsätter att rada upp segrar i Basketligan.
Under söndagen kom en ny fullträff när man besegrade Mark på bortaplan med 66-59, detta sedan Sparks avgjort matchen i slutet.

Officeren som bytte kostym

Han bytte officersuniformen mot kostym och slips. I veckans Stafetten möter vi Mikael Löf som gått från att arbeta inom ett av vår tids mest mystifierade yrken till att i dag driva ett konsultföretag i Jönköping.

Bildspel: Humor och allvar i en show

Robert Gustafsson lockar alltid till skratt.
Det var inget undantag när han uppträdde med sin föreläsningsshow Tomgång, Framgång, Rundgång i Jönköping den här gången heller.
Artikel 2 av 11
Nu överklagas Harrysdomen
Tillbaka till startsidan