HV71 söker sedan tidigare en tredje tränare i sin stab. HV har än så länge inte valt att utnyttja Tim Brithéns optionsår vilket innebär att laget just nu bara har Johan Lindbom under kontrakt över nästa säsong.

Stephan Lundh var en av toppkandidaterna till att ta över huvudtränaruppdraget förra sommaren och nu kan han åter vara aktuell då det inte blir en fortsättning i Pantern för "Lillis" del.

Annons

– Jag har lite förslag från SHL, hockeyallsvenskan och även utomlands men jag har inte pratat med HV sen i somras. Jag kommer börja titta över mina alternativ nästa vecka, säger Stephan "Lillis" Lundh.

Skulle HV71 vara ett intressant alternativ?

– Ja självklart skulle det vara kul att träna HV, det är en av toppklubbarna i Sverige med ambitioner om att vara ett topplag varje säsong. Jag tycker dock att Johan Lindbom har gjort ett bra jobb och det är inte alltid lätt att träna ett lag som lever med en ständig press på sig utifrån.

Fokus på slutspelet

HV71:s sportchef, Johan Hult, menar att fokus ligger på det stundande slutspelet.

– Vi har fullt fokus på slutspelet just nu och vad vi diskuterar internt angående nästa säsong är inget jag vill kommentera för än vi har något att presentera.