Epostadress Lösenord

Annons

Fortsatt höstrusk och risk för halka

Fortsatt höstrusk och risk för halka

November har hittills bjudit på mycket mulet väder och regn. Den närmaste tiden verkar inte heller bli särskilt härlig vädermässigt.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Se stort bildspel från derbyfesten

På söndagskvällen tog Jönköpings IK emot Mullsjö AIS i SSL. 1456 personer hade tagit sig till Arenan i Jönköping för att bevittna det heta innebandyderbyt. Jnytt var på plats och fångade derbyfesten i bilder.

Gamers gör upp i ny turnering

E-sportcentret Gameffect i Jönköping har under hösten anordnat Fritidskampen runtom i kommunen. De unga spelarna ska härnäst göra upp i en final.
– Vi vet att spelintresset finns och ville samarbeta med fritidsgårdarna för att knyta kontakten bättre, säger Mathilda Imhof på Gameffect.

Bildspel: Julen kom till gallerian

Söndag och andra advent firades i Huskvarna med en julmarknad i Rosengallerian. Glögg, pepparkakor och julpynt hjälpte besökarna att komma i julstämning.

Världsstjärnor tar tåget till Jönköping

The real group ska skära ner på det internationella turnerandet, och satsar på en tågturné i Sverige. Till Jönköping kommer de den 19 december. I en intervju med Jnytt berättar sångerskan Emma Nilsdotter om gruppens medvetna satsning för klimatets skull, ett kommande medlemsbyte och sin stora kärlek till julen.

Stora revanschen: ”Var inget snack”

Mullsjö AIS förlorade överraskande i säsongens första derby. Men i säsongens andra möte med Jönköpings IK fick västgötarna gruvlig revansch – efter en riktig rivstart.
– I dag var det inget snack, säger Kim Ganevik, som visade väg till segern.

Brand misstänks vara anlagd

På söndagskvällen började det att brinna i en barack på Rosenlund. Polisen misstänker att branden var anlagd.

Fruktodlaren som sprudlar av idéer

Äpplen och drycker, utförsåkning och familj är bland de största pusselbitarna i Fredrik Knutssons liv. Men att han skulle jobba i familjeföretaget på Vistakulle var länge allt annat än en självklarhet.
– Det är som en tomteverkstad på gården veckorna innan jul, säger Fredrik, som är veckans profil i Jnytts artikelserie Stafetten.

Hallby överkört: ”RIK var bättre på allt”

Stärkta av den makalösa vändningen mot Guif senast reste Hallby till Göteborg för ett möte med mesta mästarna Redbergslid. Vittring på högre tabellplaceringar fanns där, en seger skulle föra upp Hallby på säker mark – men så blev det inte. Istället klappade man ihop.
– Vi fick inte träff på någonting idag, RIK var bättre än oss över hela banan, säger Jesper Östlund.
Artikel 2 av 9
Se stort bildspel från derbyfesten
Tillbaka till startsidan