Annons

Ordförande: Carl-Gustaf Atterdal, 62 år

Har en gedigen bakgrund i näringslivet i olika roller som bl.a. Försäljningschef och VD. Han har även suttit i ett antal styrelser i ideella föreningar.

Kassör: Linda Darlén, 44 år

Fortsätter i föreningen som kassör från förra året. Linda har erfarenhet av fackliga uppdrag, främst som utbildningsansvarig med egen budget.

Sekreterare: Per Rosenlind, 28 år

Annons

Tidigare vice sekreterare i föreningen. Till vardags arbetar han som IT-konsult på Atea i Jönköping.

Per har spelat två säsonger i Nyköping Baltic Beasts. Han är där med enda styrelsemedlemmen med erfarenhet av amerikansk fotboll.

Ledamot: Michael Grahn, 56 år

Är Marknads och Försäljningschef på ABUS. Har en gedigen bakgrund i styrelsearbete i olika idrottsföreningar.

Ledamot: Mikael Gundstedt, 41 år

Är egen företagare, Gundstedts Bygg AB. Han har kunskap från näringsliv och dessutom från föreningsliv och styrelsearbete genom olika idrottsföreningar.

Suppleant: Hilda Bergström, 31 år

Suppleant: Hampus Enocsson, 20 år

"Föreningens nya organisation gör gällande att styrelsen inte ska ha några operativa åtaganden i föreningen i övrigt. I stället kommer styrelsen tillsätta en rad olika utskott. Exempel på utskott som redan idag är fastställda är amerikansk fotbollsutskottet, cheerleadingutskottet, marknadsutskottet och evenemangsutskottet. Tidigare ordförande Fredrik Bengtsson kommer ta över ansvaret i amerikansk fotbollsutskottet och fungera som länken mellan styrelsen och fotbollsverksamheten. Den nya organisationen är en del i föreningens strategi på hur man ska utveckla föreningen utifrån de krav och mål som är uppsatta för framtiden", skriver klubben i ett pressmeddelande.