Annons

HV71 har vunnit två av två försäsongsmatcher hittills. Först 3-2 mot Frölunda och därefter med 5-2 mot Färjestad. Ikväll möter laget Rögle.

- Det blir trevligt. Det är en seriekonkurrent som börjat försäsongen på ett bra sätt så det blir en spännande match, säger Johan Lindbom till Jnytt efter torsdagens träning.

Under ispasset i Kinnarps Arena saknades Sebastian Wännström, detta på grund av sjukdom och det är oklart om forwarden finns med i laget ikväll. Däremot gör Andreas Falk comeback i HV-tröjan, Lindbom meddelar även att Felix Sandström kommer vakta målet.

Jobbar vidare med förberedelserna

Under veckan som gått har laget kört vidare i förberedelserna inför SHL-starten den 15 september.

- Spelvändningarna är nästa steg som vi tryckt lite extra på. Vi började med försvarsgrunder och de bitarna, men tar ju allt eftersom.

Annons

Vad tar ni med er från de tidigare matcherna?

- Försvarsspelet måste jag säga har varit bra. Det märks att de tagit till sig det vi tränat på på ett bra sätt. Framför allt är tävlingsnivån bra, det är tidigt och allt stämmer inte med tajming och vi kommer lite fel. Det är mycket nytt för många men jag tycker ändå vi har bra tävlingsnivå, avslutar Lindbom.

Jnytt-TV: Joakim Andersson inför kvällens match.

Relaterat: NHL-stjärna tränar med HV71