Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Bildextra: Profiler på välgörenhetsgolf

Bildextra: Profiler på välgörenhetsgolf

Under torsdagen arrangerades Tappra barns välgörenhetsgolf på Hooks Herrgård. Flera kända profiler fanns på plats. Kolla in bildspelet!

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Winberg: Han tog kvinna på bröstet

Fjärdenamnet på Sverigedemokraternas lista till EU-valet, Kristina Winberg, stryks. Det meddelade Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande under söndagen. Nu framkommer uppgifter om att Winberg larmat till partiet om ett misstänkt sexuellt övergrepp där en partikollega ska ha tagit en kvinna på brösten, uppger Expressen.

Unik återförening till Jönköping

Efter nästan tjugo år återförenas klassiska buskisduon Stefan och Krister i ”Stulen kärlek”, sommarens fars på Vallarna i Falkenberg. Gästspel väntar på Jönköpings konserthus 22 november.
– Man kan väl säga att det blir en mild återförening. Krister har skrivit manus och jag står på scen, säger Stefan Gerhardsson till Jnytt.

Kvinna anmälde våldtäkt

Under natten mot lördagen larmades polisen om att en våldtäkt skulle ägt rum på Råslätt. Brottet ska ha skett inomhus.

Landslagsback förstärker HV71

HV71 Dam har gjort klart med ett starkt nyförvärv.
Anna Kjellbin, senast i Linköping, har skrivit på för HV71.

Winberg om SD:s besked: ”Gör ont”

Sverigedemokraterna väljer att stryka Kristina Winberg från sin lista till Europaparlamentsvalet. Partiet menar att Winberg uppfört sig klandervärt och omdömeslöst i förhållande till kollegor och personal.
– Det gör ont att bli anklagad och dömd utan rätt eller möjlighet att kunna försvara sig, skriver Kristina Winberg i ett uttalande på Facebook.

Vattnet stängs av – 800 berörs

Lekeryds cirka 800 invånare berörs när vattnet i samhället kommer att stängas av från och med klockan 20:00 på tisdag kväll fram till och med klockan 03:00 natten till onsdagen.

ID-kapningen – så agerar polisen

Ett äldre par i Huskvarna tros ha blivit av med 300 000 kronor efter att ha blivit utsatta för en ID-kapning. Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt, men uppger att de har fått fram namn som är intressanta i utredningen.

Bildspel: Se The Ark-stjärnans show

Södra Vätterbygdens folkhögskola firade 100 år – och gjorde det med storstjärnan Ola Salo. Artisten tog tillsammans med Consoul, Svf:s storband och musiklinje över scenen på lördagskvällen.
Artikel 2 av 9
Winberg: Han tog kvinna på bröstet
Tillbaka till startsidan