Epostadress Lösenord

Annons

Stort genrep inför nyårsfirandet

Stort genrep inför nyårsfirandet

Kulturskolan i Jönköping hade på tisdagen genrep inför kommunens stora nyårsfirande i Rådhusparken. Två drakar – tio meter långa – finns med i uppvisningen.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Gammalt tak byts ut – för 17 miljoner

Arbetet med att byta ut Sofiakyrkans tak från 1888 har påbörjats. Renoveringen kommer att kosta 17 miljoner kronor och beräknas vara klar i november.

Sandberg om petningarna

Säsongen har varit kantad av ojämna prestationer, både för HV71 och Filip Sandberg. I de två senaste matcherna har HV-forwarden varit petad från matchtruppen och fått följa laget från läktaren.
– Det gäller att ta nedgångarna så bra som möjligt och förvalta de situationerna på bästa sätt, säger Filip Sandberg.

Elmia redovisar miljonförlust

Elmia redovisar nu siffrorna för räkenskapsåret 2019, en förlust på drygt tre miljoner kronor blev resultatet. Trots det är mässföretagets vd Lotta Frenssen positiv inför framtiden.
– Det är naturligtvis inte önskvärt att behöva planera för ett negativt resultat, säger hon.

036hockey: ”Måste bli tre poäng”

036hockey är tillbaka med ett nytt avsnitt. I detta pratas det om trotjänarna som lämnar HC Dalen, HV71:s storseger mot Leksand i SM-slutspelet samt det senaste inför herrlagets SHL-match hemma mot Örebro.

De får överskottet från populärt loppis

På onsdagen lämnade föreningen Torpa Parkloppis över överskottet från 2019 års loppmarknad till företaget Circular Centre.
– De lever de värden som är själva kärnan i Torpa Parkloppis, det vill säga hållbarhet, säger Maria Lillieström, representant för Torpa Parkloppis.

Vattenverk klorerar dricksvattnet

Den stora mängden regn som föll under helgen som gick kan ha påverkat kvaliteten på dricksvattnet. Därför väljer Ryds vattenverk nu att dosera klor i vattnet som en försiktighetsåtgärd.

Man körde bil – trots återkallat körkort

Vid en rutinkontroll upptäckte polisen att en manlig förare fortsatt köra bil trots att hans körkort blivit återkallat med anledning av tidigare trafikbrottslighet. Nu misstänks mannen, som är i 25-årsåldern, för grov olovlig körning.

Bubbel och snittar när Ikea öppnar nytt

Lite drygt fyra veckor har man varit igång och i dag var det invigning med snittar, bubbel och bandklippning på Ikeas nya automatiserade lager för postpaket på Torsvik.
– Det här kan innebära att vi kommer behöva anställa, säger Jeanette Hagberg, platschef.
Artikel 2 av 9
Gammalt tak byts ut – för 17 miljoner
Tillbaka till startsidan