Ekonomen

Du ser fram emot några lediga veckor fulla av mys med vänner och familj, kära ekonom, och du ger dig helhjärtat in i alla julens bestyr. Du bör dock se upp för en hetsig familjediskussion mitt i julbaket. Vill det sig riktigt illa kan julklapparna bli ett minne blott…

Efter jul har du mängder av ny energi och framtidsplanerna sätter sprätt igen. Tankar på drömjobbet kommer tillbaka och du känner dig peppad på vad som komma skall. För vissa ekonomer kan även en relation fördjupas under dessa dagar och den glans och gnista som kan ha saknats ett tag är nu på väg tillbaka.

Nyårsafton handlar för dig om fest och glamour och det blir det mycket av denna afton. Du är på ett strålande humör och god mat, trevligt sällskap och guldkant på tillvaron är ord som karaktäriserar kvällen. Du går helt upp i nuet och inleder året på bästa möjliga sätt!

Hälsoiten

De kommande veckorna handlar mycket om att få vara nära de du saknat, kära hälsoit.

Du spenderar all den tid du kan med att krama om och prata med personer du inte träffat på länge. Detta gör dig gott och du stärks en hel del inombords nu.

Julen ser ut att bli magisk, full av närhet, kärlek och omtanke. Vissa hälsoiter kan till och med hamna under misteln, var bara uppmärksam så det verkligen blir med rätt person. Vid misteln kan vem som helst lura!

Nyårsafton blir inte riktigt som du tänkt dig, den blir bättre. En social och rolig kväll med massor av äventyr och flirtande väntar. En hel del överraskningar kan dyka upp och det blir minst sagt en mystisk kväll. Hemlighetsfull men nöjd, lämnar du 2016 bakom dig och laddar för en perfekt start på det nya året.

Infoiten

Även om du har en hel del skolarbeten liggandes just nu, kära infoit, är det nu dags att ignorera det och istället bara koncentrera dig på julen. Nya tankar och ny energi kan komma om du låter dig slappna av och glömma plugget för ett tag. Ingenting blir bättre av att stressa.

Julen ser ut att bli mycket mysig och du omger dig gärna av både familj och vänner. Enligt planeterna har infoiterna även varit extra snälla detta år vilket bringar tur i ett potentiellt tomtemöte.

Julledigheten bjuder även in till en del festligheter. Både juldagen och nyårsafton ser ut att bli succé och kanske kan en gammal flamma från förr dyka upp. I övrigt är du på topp och om du känner att 2016 har varit fantastiskt så är det inget emot vad som väntar år 2017. Gör dig beredd på ett superår!

Pedagogen

Äntligen är julledigheten här, kära pedagog, och som du längtat! Du spenderar den allra helst med nära och kära och julafton bli extra mysig detta år full med julmat och dans runt granen.

Under mellandagarna kan du få tillfälle att ta itu och prata med en person där det inte blev något riktigt avslut sist ni sågs. En del frågetecken reds ut och du kan nu andas ut och lägga det gamla bakom dig.

Nyår blir en fantastisk kväll där du är ditt allra mest spontana och festglada jag. Om du inte vill att kvällen tar slut allt för fort bör du dock vara lite försiktig. Mitt i allt det roliga kan det bli för mycket av det goda och planeterna råder till varannan saftglögg. I övrigt blir det en het start på det nya året och du är mer än redo för 2017!

Teknologen

Du har haft ett fullspäckat schema den senaste tiden, kära teknolog, men nu är det äntligen dags att släppa plugget för ett tag och istället bara njuta av lite ledig tid på hemmaplan.

För teknologer som är vana vid att bara behöva tänka på sig själva kan det dock bli en aning tufft att komma hem till julstöket där hemma och familjekonflikter kan lätt uppstå. Planeterna råder dig till att ta det hela med ro och istället försöka se charmen i familjens ideliga tjat.

Nyår blir en mycket festlig kväll och du är mer än gärna ute och svänger om. Flirtandet går det heller ingen nöd på och du inleder det nya året på ditt allra bästa humör. Du bör dock vara försiktig med raketer och smällare, efter x anta glas med champagne kan vad som helst hända!

jul