- Det är för dåligt. Vi är inte nöjda, säger Oscar Sundh som hoppas att det ska bli bättring i dubbelmötet mot Rögle.

- Framförallt är vi alldeles för ojämna. Vi gör stundtals en hel del bra saker ute på isen men problemet är att det i nästa stund är helt borta. Vi måste bli jämnare och hålla en högre nivå än vad vi har åstadkommit så här långt.

Oscar Sundh är som vanligt en nyckelspelare i HV. Med sitt uppoffrande spel är han en av spelarna i laget som brukar dra med sig övriga när det går emot.

- Men min egen insats så här långt ligger väl ungefär i paritet med lagets. Det är alldeles för ojämnt. Vi måste skärpa oss.

Matcherna mot Rögle ser han fram emot.

En nytändning

- Det ska bli riktigt roligt att möta den två dagar i rad. Men samtidigt blir det svårt eftersom Rögle fått en nytändning. Det gäller att vi är ödmjuka och koncentrerade. Att vi har viljan att vinna förstår nog alla. Men det gäller att visa det också.

Annons

En som får chans att visa det igen är Max Wärn som är tillbaka i laget igen efter sin sjukdom.

- Det är jobbigt att sitta på läktaren och titta på när laget spelar. Man vill så gärna vara med och bidra, framförallt när det går tungt

Under onsdagen blev det officiellt att David Gustafsson är uttagen till junior-VM. Det är hans fina säsong i HV-dressen som gett honom landslagsplatsen.

- Det har gått fantastiskt bra för mig. Jag hade inga som helst funderingar innan säsongen att jag skulle få spela så här mycket, säger David.

- Men jag kom in rätt från början och sedan har det bara rullat på. Jag har fått förtroende av tränarna som hela tiden har peppat mig.

Vet vad som väntar

En person som hjälpt David den här säsongen återfinns numera i Rögle.

- Chris Abbott var ju med på tränarsidan i juniorlaget innan han blev klar för Rögle. Han har kommit med många bra tips och råd.

Rögle, borta och hemma, ser David fram emot att få möta.

- Vi vet vad som väntar. Rögle är ett bättre lag idag än vad de var i början av säsongen. De har fått en nytändning så vi får se upp.