Annons

Tim Widing spelade fin golf hela helgen och hade en oroligt stark finish trots tuff duell med Benjamin Hjort som inte riktigt orkade hänga på när Tim gjorde fyra birdies sista sex hålen.
– Äntligen! Det här har jag verkligen längtat efter. Jag har inte alls lyckats få ihop det på Skandia Elit under året. Och att få vinna här på Hook där jag en gång i tiden slog mina allra första slag känns helt fantastiskt. Banan har varit suverän och jag tror att det kan ha gynnat mig att jag känner till den så pass väl. Puttningen var det som gjorde scoren även idag, så det känns oerhört kul att jag har börjat få ordning på den, säger Tim som inte riktigt fått till puttningen den senaste tiden.

Seger med åtta slag
Filippa Möörk som ledde bland tjejerna inför sista ronden och kunde ganska komfortabelt promenera hem segern på baknian. 71 slag idag (-1) och +1 totalt bäddade för en seger med hela åtta slag före tvåan.
Emmy Ottosson, som spelade tillsammans med Filippa sista ronden, fick kriga sig igenom söndagens rond och konstaterade en tredje plats i tävlingen.
– Spelet känns bättre än dagens resultat, tar med mig gårdagens resultat då jag spelade fantastiskt stabilt! Alltid kul att spela så nära hemmaplan, då nära och kära kommit hit och stöttat mig, säger Emmy som också nämner att hon är otroligt glad över Tims fantastiska prestation.