Ninos Töre tog över huvudsysslan som tränare efter det att Daniel Culha lämnade Assyriska under sommaren 2014. 
Nu står det dock klart att Töre inte kommer att vara kvar i Assyriska.
– Vi var inte överens om vissa punkter. Allt som har en början har också ett slut, när jag tittar tillbaka på tiden sen jag klev på det här tåget är det ett tåg som gått i expressfart genom divisionerna, säger Ninos Töre till Jnytt.
Assyriskas sportchef, Ruben Shamoun, är inne på samma linje. 
– Ja, tyvärr lämnar han. Det är enskilda saker kring hur vi tänker och hur vi vill att man ska tänka. Han vill ha det på ett sätt, och vi kanske vill jobba på ett annat sätt, säger han.

Annons

Oklar framtid
Ninos Töre vet inte om och när han hoppar på nästa tränaruppdrag, just nu ligger han i alla fall lågt.
– I dagsläget finns inget, men dyker det upp något intressant kommer jag självklart titta noga på det, säger han.

Spännande namn
För Assyriska går jakten på ny tränare vidare. Och det är spännande namn som ryktas att ta över Assyriska. Enligt uppgifter till Jnytt är förre Husqvarna FF- och IFK Värnamotränaren Glenn Ståhl ett namn, och Andreas Tegström som så sent som i höstas spelade division 1-fotboll med HFF ett annat namn som nämnts. 
– Jag vill egentligen inte säga någonting om det. Men jag kan säga att det är väldigt intressanta namn, säger Ruben Shamoun.

Spelare presenteras
På måndag kommer AIK att kalla till presskonferens, men då är det inte tränare utan spelare som presenteras meddelar Robert Shamoun.
När det gäller spelare som, enligt uppgifter till Jnytt, ryktas till AIK finns bland annat en kvartett från HFF: Jesper Ritheim, Joakim Jans, Hugo Lönn och Tomas Hansson, dessutom finns Vincent Mawana med på Assyriskas radar.
– Det kan jag inte säga någonting om, vi pratar. Det är en klubb jag skulle kunna tänka mig att spela för i stan, säger Ritheim till Jnytt.
Varför?
–De spelar rolig fotboll och de är en klubb som vill framåt.
Tomas Hansson nekar till att han ska vara aktuell för Assyriska via sms.