Annons

Under den första tävlingsdagen hoppade Emma Gullstrand 1m med strålande utgång. En stabil serie på höga poäng så när som en lite sämre två och en halv volt framåt i pik gav henne 297,30p och det räckte hela vägen upp till förstaplatsen i grenen.
Emma hoppade också teameventet med Jakob Stoltz från Stockholm. Även där presterades fin hoppning av både Emma och Jakob vilket gav dem andraplatsen och 279,30p.
När Emma senare under helgen tävlade på 3m presterades mer fin hoppning. Många hopp gick riktigt bra men två hopp kunde gått bättre, något som tyvärr tillsammans med att det var tajta poäng i medaljtrion gjorde att och Emma slutade som trea bara dryga två poäng från guldet med 323,40p.
Sista grenen Emma ställde upp i under helgen var höga hopp. Ännu mera fin hoppning från Emma och endast ett, relativt nytt och framförallt svårt hopp bedömdes med lite lägre poäng. Hon blev tvåa med 289,10p.

Annons

Stabil serie
Max Burman hoppade under fredagen både A- klass på 3m och herrarnas gren på 1m. På 3m hoppade han en stabil serie med många fina hopp och endast ett hopp på lite lägre poäng. Sammanlagt blev det 448,90p och en tredjeplats.
På 1m gick det bra fram till två och en halv mollbergare i gruppering vilket inte alls blev som tidigare på träning, tyvärr. han landade på 274,40p och en sjätteplats.
Max som hoppat flitigt under helgen klarade under lördagen av två grenar till, A- pojkar på höga hopp samt herrarnas gren på 3m. Höga hopp är normalt inte en gren Max ställer upp i på grund av ett skadekantat förflutet men trots detta visade Max bra hoppning med endast två mindre missar. Detta gjorde att han kunde kamma hem sitt andra brons för helgen med poängen 327,45.
På 3m för herrar blev det inte riktigt samma fina hoppning som Max visat tidigare under hösten men trots detta godkända hopp. I ett tufft startfält räckte poängen 292,00 till en sjundeplats.
Under den sista tävlingsdagen hade Max endast en gren kvar, A- pojkarnas 1m. Mycket fin hoppning av Max gjorde att han kom på en fjärdeplats med endast 1,3p upp till bronset med 397,65p.

Debut i landslaget
Zackarias Pettersson debuterade under helgen för landslaget på 3m och höga hopp i pojkarnas C- klass. På 3m var hoppningen lite instabil under de första, enkla hoppen men han räddade upp detta med fina valfria hopp. Poängen 288,65 räckte hela vägen till fjärdeplatsen och han hade knappt en poäng upp till bronset!
Under sista tävlingsdagen hoppade Zackarias höga hopp. Lite blandad hoppning gav honom sammanlagt 203,80p och sjätteplatsen i grenen.

Stabil och fin serie
Daniella Nero gjorde på 3m en stabil och fin serie utan direkta missar. Hoppningen gav henne 259,50p vilket gjorde att hon fick ta emot guldmedaljen och titeln nordisk mästarinna på 3m!
Under söndagen gjorde Daniella åter igen en mycket fin serie men denna gången på 1m. Hennes hoppning gjorde att hon relativt ohotad kunde motta sin andra guldmedalj för helgen, poängen blev 247,90.

JSS