21 februari och 28 februari. Då är det dags för Tenhult att ta emot Falkenberg och AIK i Elmiahallen. 
Och framför allt mot det sistnämnda laget räknar klubben med storpublik. AIK har bett om, och fått, 500 biljetter till sina supportrar i Stockholm. 
Dessutom räknar Johan Göthberg, sportchef i Tenhult, att det kommer många fler AIK:are från södra Sverige.
– Det finns ju mycket AIK-människor bara i Jönköping. 

Extraläktare byggs
Till matchen kommer man att sätta in flera extraläktare, och AIK-supportrarna kommer att stå på motsatt sida mot huvudläktaren i Elmiahallen. 
– Det blir bara gnagare på den sidan. Vi kommer ta in dem annan väg. Många har varit inne på att vi ska ha säkerhetsstaket. Men det uppviglar mer, det blir lite som apor i bur, så ska det inte vara, säger Johan Göthberg.
– Klart det blir tufft, två allsvenska lag och ett bra lag från Superettan. Men vi har sagt det, vi är sex matcher från spel i Europaspel, tar vi de sex matcherna så... vägen ligger öppen, haha. Vi ska göra ett försök, gå ut och ställa oss in på att vi kan vinna

Fridén stannar
I samband med presskonferensen meddelade Tenhult också att man förlänger med en viktig trio. Philip Djup, Axel Göransson och Johan Fridén har alla skrivit på för två nya år med TIF. 
– Det är spelare med hjärta, tre spelare som verkligen utgjort kärnan i Tenhults trupp i flera års tid, viktigt att förlänga och få en kontinuitet i truppen, säger Johan Göthberg.
Johan Fridén som har TIF i blodet ser med tillförsikt fram emot en spännande säsong, och han tror att man har ett lag som ska kunna vara med och fajtas om topplatserna. 
Men det gäller att man spelar bättre under våren - något som har varit TIF:s akilleshäll under flera säsonger.
– Vi har inte fått ihop laget i tid tidigare, det är först vid midsommar som vi kommit igång och hittar rätt i positioner. Nu känns det som att vi kan börja med det rätt så omgående för nu blir det tävlingsmatcher redan om en månad, säger Fridén.
– Det var självklart. Jag tror jag och Göthberg hade en diskussion på 20 sekunder. Han sa "Ska du skriva på eller?" "Ja, jag skriver väl här", svarade jag, säger Axel Göransson.
– Men du ville ha en löneförhöjning på 500 kronor. Och det fick du igenom. 500 på ett år alltså, säger Göthberg.
– Jag har haft samma i fyra år, det var dags att höja. bensinpengar, kontrar Göransson.

Matins stannar?
Matins Ebuka har under vintern varit och tränat med olika klubbar, nu senast var han i Borås och tränade med Norrby.
Allt tyder dock på att han kommer att stanna i Tenhult.
Målvakten Robin Mattsson, som har kontrakt med Husqvarna FF men som tränar hårt för att komma tillbaka i god form från en knäskada, provtränar just nu med Tenhult.

AIK