Annons

Johan Ringqvist har under de senaste åren varit förstemålvakt i Fagerhult Habo och passerade den gångna säsongen 100 matcher i herrlaget. Nu står det klart att det blir ytterligare matcher med Fagerhult Habo som är Ringqvists moderklubb.

– Jättekul att Johan fortsätter sin karriär hos oss. Han är en av fanbärarna i laget och en stor anledning till den goda stämningen i omklädningsrummet. Jag är övertygad om att Johan bara kommer fortsätta att utvecklas hos oss och blomma ut till en toppmålvakt, säger sportchefen Andreas Linderum i en kommentar.

Johan Ringqvists nya kontrakt sträcker sig över en säsong.

"Framtida toppspelare"

Tim Andersson-Carlssons nya avtal med Fagerhult Habo är dubbelt så långt.

Trots sin unga ålder (född -01) har han redan gjort två säsonger i allsvenskan och noterats för 25 poäng. Under året som gick gjorde han hela 39 poäng på 15 matcher i juniorallsvenskan.

Annons

– Tim är en av våra framtida toppspelare och har redan den här säsongen visat att han kan kliva fram i tuffa lägen. En perfekt spelare för vår nya ledarstab att forma och utveckla. Riktigt kul att Tim, som spelat i klubben sen barnsben, ser en vidare utmaning att utvecklas hos oss, säger Andreas Linderum.