Annons

Det såg positivt ut för Råslätt i bortamatchen mot Nässjö.

Laget hade varit det spelmässigt bästa laget under den första halvleken och även fått med sig en ledningsboll efter att Anmar Kiwarkis gjort 1–0 i slutet av öppningsakten.

– I den första halvleken gör vi det fantastiskt bra. Bakåt stänger vi allt som är möjligt och framåt skapar vi jättefina chanser. Både genom vårt eget spel men också tack vare vårt defensiva presspel, säger RSK-tränaren Vladan Ladan.

Men tidigt i den andra halvleken kvitterade hemmalaget via en hörnvariant.

Och en stund senare kom också nådastöten.

För när Råslätt tryckte på för ett segermål kunde Nässjö kontra och trycka in 2–1.

Segern var Nässjös första den här säsongen. Men trots förlusten – RSK:s femte på sju matcher – finns det saker som Ladan tar med sig från drabbningen.

Annons

– Jag är stolt över grabbarna och hur de genomför matchen. I den bästa av världar vinner vi med 4–1 i dag och är jättenöjda. Men det gäller att göra mål på de lägen som vi skapar, säger Ladan.

Råslätt placerar sig precis ovanför det negativa kvalstrecket med sin sex inspelade poäng. Men även om poängskörden hittills varit skral ser Ladan potential i sitt lag.

– Vi skapar fler chanser än tidigare. Våra sex poäng hade kanske kunnat vara nio. Men vi har en god idé som vi jobbar efter. Det gäller att de unga killarna ska få göra misstag och bli starkare utav det. Jag tror på oss, spelarna tror på oss. Vi reser oss igen, säger Ladan.

Relaterat: Få senaste nytt med Jnytts app