Victor Romfors fanns inte med på planen när HC Dalen vann mot Kallinge/Ronneby. Detta då han opererat handleden och nu blir borta ett antal veckor, säsongen kan vara över.

- Han räknar jag inte med. Kan vi gå långt kanske han kan vara med på slutet, det är väldigt olyckligt att vi tappar honom. Han har varit pigg på slutet, säger lagets tränare Per Gustafsson till Jnytt.

HV-lånet skar upp låret

Dessutom klev två backar av matchen på grund av skador. Dels lämnade lånet från HV71, Edwin Johansson, isen efter att en skridsko skurit upp hans lår.

- Han fick åka till sjukhus. Det var ett jack, men det var som tur var inga senor skadade. För hans del handlar det om att stygnen ska läka. Han kommer inte åka skridskor på några veckor. Sen är han HV-spelare och vi hade inte tänkt låna honom på lördag ändå, säger Gustafsson till Jnytt och ger positiva besked runt backen Marcus Lundberg som klev av skada i samband med slutsignalen.

Annons

- Han fick ett fult slag över handleden i slutet men det ska nog inte bara någon fara.

Gustafsson konstaterar till Jnytt att klubben har letat nya backar sedan ett par månader tillbaka utan att hitta rätt. Och det är för närvarande inte aktuellt att låna spelare från HV7e inför matchen mot Kristianstad på lördag.

- I helgen spelar både deras J20 och J18, och det är backbrist där inne också. Jag har inte tänkt fråga om vi kan låna någon.

Är det aktuellt att ersätta Romfors utifrån?

- På forwardssidan har vi det rätt bra och där känner vi inte så stor panik utan det är värre på backsidan.


Foto: 16:9

Victor Romfors missar stora delar av säsongen som återstår.
Foto: Arkivbild