Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

TV: Här städar de bort snusket

TV: Här städar de bort snusket

Glas, ölburkar, plastpåsar, matrester, övergivna bilar och spyor... Det och mycket annat mötte städpersonalen när de kom till parkeringen vid Asecs på söndagsmorgonen. Lördagskvällens festplats hade förvandlats till ett övergivet slagfält.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Nya uppgifter: Så blev Winberg petad

Nu framkommer nya uppgifter om hur det gick till när Kristina Winberg, EU-parlamentariker från Jönköping, uteslöts från Sverigedemokraterna.

Stor satsning på stadsmiljön

Juneporten i Jönköping har fräschats upp i samband med Jönköpings kommuns satsning på den utvändiga miljön. Och fler satsningar planeras både där och på andra platser i kommunen.

Klart: Klassiskt fik öppnar igen

Gustafs konditori i Huskvarna öppnar igen.
Den 1 augusti slår man upp portarna igen med en ny ägare. Därmed är det klart att det klassiska fiket, som varit stängt sedan förra sommaren, återigen satsar.

Gravid kvinna drabbad i olycka

En bilist och hans gravida fru blev påkörda bakifrån i snabb fart på Barnarpsgatan. Paret ”klarade sig” med nackvärk och smärta i ryggen. Bilen behövde bärgas.

Män försökte fly från polisen

Två män i 20-årsåldern försökte under natten fly från polisen i centrala Jönköping. De fångades in och är nu misstänkta för brott.

Körde i diket – misstänkt rattfylleri

En lastbilschaufför körde ner i diket i området Torsvik i Jönköping. Nu misstänks föraren för grovt rattfylleri.

Tre till sjukhus efter frontalkrasch

En personbil och en skåpbil kraschade in i varandra på tisdagskvällen. Tre personer fick föras till sjukhus med ambulans.

Ny restaurang öppnar vid Asecs

På torsdag öppnar en ny restaurang vid Asecs i Jönköping. Restaurangen ligger på Sjukhusgatan 8, bredvid Chop Chop. Det är den nya kedjan Panamigas som slår upp dörrarna vid Asecs och öppningen blir den första i kedjan vars enheter kommer att ligga vid vältrafikerade platser.
Artikel 2 av 9
Nya uppgifter: Så blev Winberg petad
Tillbaka till startsidan