Mia Skäringer ger sig ut på turné och planerar att göra ett nerslag i Kinnarps arena i Jönköping den 9 mars. ”Avig Maria – No more fucks to give” har premiär den 2 november i Örebro.

Därefter fortsätter föreställningen under ytterligare 16 kvällar runt om i Sverige med avslutning i Ericsson Globe i Stockholm den 25 november. Den 7 mars 2019 är det nypremiär, även denna gång i Örebro och sen fortsätter turnén ända fram till den 9 november då Mia Skäringer avslutar sin resa i Göteborg.

Den 25 oktober släpps biljetter till tidigare städer som inte har funnits med i turnén; Jönköping, Eskilstuna, Helsingborg, Luleå, Örnsköldsvik, Östersund, Kristianstad, Lidköping, Sandviken och Leksand.

– Ja, va ska jag säga. Jag är så lycklig att få säga allt jag säger i min föreställning under en hel turnésväng till. Jag väntade så länge på att kunna formulera mig och att hitta orden så det tåls verkligen att sägas igen och igen, säger Mia Skäringer i ett pressmeddelande.

Annons

Föreställningen beskrivs som en hyllning till kvinnan, den feminina energin. Bakom manuset står Mia Skäringer och för regin står Helena Bergström.