Annons

Klockan 19.47 inkom larm om en singelolycka på E4 i södergående riktning i höjd med ena avfarten till Gränna. Det visade sig att en personbil med släp var inblandat och att släpet hade vält. Ingen person kom till skada, men det högra körfältet var blockerat.

Annons

– Bilsläpet hade vält medan fordonet stod på hjulen och var oskadat. En fil är blockerad, så det är nedsatt hastighet på platsen. Ambulans har varit på platsen, men ingen person bedömdes vara i behov av sjukvård, säger Gunnar Hansson, inre befäl vid räddningstjänsten.

Vid 20.30-tiden var det oklart ifall släpet behövde bärgas från olycksplatsen eller om färden kunde fortsätta som tänkt.

Krockat med älg

Vid den tidpunkten skedde en trafikolycka på riksväg 26/47 vid Västerkärr strax utanför Mullsjö. I det fallet hade en bilist krockat med en älg, och det gjorde att det bildades köer i trafiken.

– Personerna i bilen var oskadda men bilen behöver bärgas. Älgen har brutit benen och jägare är på väg till platsen, säger Christer Wiktorsson, vakthavande befäl vid polisen region Öst.

Vet du mer? Har du bilder? Maila Jnytt!