Jnytt
Epostadress Lösenord

Annons

Unikt projekt har stärkt ungdomarna

Unikt projekt har stärkt ungdomarna

Ungdomsverksamheten Underground och Bankeryds ridklubb har under några månader samarbetat i ett unikt integrationsprojekt. Ungdomar från Råslätt har lärt sig rida och tjejer från Bankeryds har varit med i aktiviteter på Undergrounds fritidsgård. Nu finns förhoppningar om ett fortsatt samarbete.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

SD stryker Winberg från EU-listan

Sverigedemokraterna väljer att stryka Kristina Winberg från sin lista till Europaparlamentsvalet, skriver partiet i ett pressmeddelande.

Här skapas ny fotbollsglädje

Jönköpings Södras senaste projekt är i hamn. På söndagen invigde klubben sin nya spontanfotbollsyta.
– Det känns fantastiskt bra, säger akademichefen Sami Belay.

Författaren: ”Kan bli nattsvart”

Sjuksköterskan Frida Moisto är aktuell med sin andra spänningsroman i serien om kriminalkommissarien Lisa Engström. Men vägen till författarkarriären visar sig ha varit allt annat än spikrak. I en intervju med Jnytt berättar Moisto om en livsomvälvande händelse och de mörka tankarna, men också om vikten av att våga tro på sig själv.

Här invigs biljättens storsatsning

I helgen är det invigning av den nya avdelningen för husbilar och husvagnar på Holmgrens bil i Jönköping. Jnytt var på plats.

Han öppnar ny restaurang

En ny lunchrestaurang har öppnats i Norrahammar. Bakom satsningen står företagaren Ankido Marko.

Gick till attack med kökskniv

En 32-årig man ställs inför rätta vid Jönköpings tingsrätt. Detta då han ska ha huggit en annan person i armen och i bröstkorgen med en kniv.

Här gör superstjärnan succé

Södra Vätterbygdens folkhögskola firade 100 år – och gjorde det med storstjärnan Ola Salo. Artisten tog tillsammans med Consoul, Svf:s storband och musiklinje över scenen på lördagskvällen.

Två mordförsök i länet under natten

En man i 25 årsåldern sitter anhållen misstänkt för mordförsök efter att ha knivhuggit en annan man. Händelsen inträffade sent på lördagskvällen på en adress i Nässjö. Senare under natten larmades polisen om ytterligare en knivattack. Det här gången i Gislaved.
Artikel 2 av 9
SD stryker Winberg från EU-listan
Tillbaka till startsidan