Direkt efter förra helgens hemmamatch mot Gais meddelade tränaren Mats Gren att J-Södra tänker förstärka truppen med två offensiva spelare under sommaruppehållet.
Sedan dess har det spekulerats om en rad olika namn, och i dagarna har klubben gjort klart med en amerikansk anfallare. Uppgifter till Jnytt säger att det rör sig om Teal Bunbury.
23-åringen, som har en amerikansk mamma och en kanadensisk pappa, har spelat för Sporting Kansas City i amerikanska Major League Soccer, där det totalt har blivit 19 mål, men väljer nu att prova lyckan i Europa. Bunbury har tidigare varit aktuell för danska Bröndby och en klubb i Holland.

Spelat för både Kanada och USA
Bunbury har spelat för både U17- och U20-landslaget i Kanada och har dessutom gjort fyra landskamper med det amerikanska a-landslaget och tre matcher med U23-landslaget.
Han gick skadad i åtta månader för runt två år sedan men ska nu vara skadefri.
– Spelaren är klar, men vi vill inte gå ut med något namn. Meningen är att han ska vara med när vi drar igång träningen igen på onsdag, säger Sune Lantz.
J-Södra ska som sagt ta in ytterligare en spelare. Ett namn som har nämnts är Östers yttermittfältare Alexander Henningsson, som har fått begränsat med speltid i allsvenskan i år.
– Han hade vart en lämplig kandidat eftersom det är en rivig och snabb spelare, men nu har han fått speltid helt plötsligt. Han har sagt att han vill satsa på Öster, men vi får se vad som händer när Kenny Pavey är tillbaka, säger Lantz.

Mete med på J-Södras lista
– Vi tittar på hur de allsvenska trupperna ser ut och undersöker vilka spelare som inte får så mycket speltid. Men det svänger mycket fram och tillbaka, de namn som gäller i dag kanske inte är aktuella i morgon.
En annan spelare som har kopplats samman med J-Södra är Åtvidabergs anfallare Mattias Mete, som har fått nöja sig med åtta inhopp under säsongen. Nu spekuleras det i att flera superettaklubbar visar intresse.
– Det är ett namn som finns med på långlistan, men jag vet inte exakt hur det står till där, säger Sune Lantz.
– Ambitionen är att ha båda de nya spelarna på plats på onsdag, men det är inte säkert att vi lyckas med det. Det är viktigt att det blir klart snabbt eftersom de måste få förtroendet och komma in i gruppen.
Sommarens transferfönster är öppet mellan 15 juli och 11 augusti.