Annons

Centerpartiet i Jönköpings kommun har på Tillandzgården i Rogberga klubbat sin lista inför valet 2018 och man gick på nomineringskommitténs förslag till valsedel.

Ann-Marie Nilsson hamnade inte helt oväntat på en förstaplats och på andra plats kommer Anders Samuelsson. Lena Sumedrea är ny kvinna i toppen på listan då hon går in på en tredjeplacering. Lena Sumedrea har arbetat politiskt i fem år och brinner för arbetsmarknads- och integrationsfrågor.

”Oerhört glad”

Axel Lindqvist från CUF, 20-årig snickare från Ölmstad, ligger på plats fyra. Han tycker att miljö och säkerhet är viktigt och vill driva dessa frågor i kommunen.

– Jag är oerhört glad att ha fått medlemmarnas förtroende att stå på fjärde plats inför valet. Det ska bli otroligt roligt att tillsammans med Centerpartiet jobba för en mer hållbar kommun, säger han i ett pressmeddelande.

Annons

70-åriga Ingegerd Hugosson från Taberg har fått en femteplats på listan. Hon är en av partiets seniorer och sitter för närvarande i äldrenämnden.

– Jag brinner verkligen för äldrefrågor, men även sociala frågor ligger mig varmt om hjärtat, säger Ingegerd Hugosson i pressmeddelandet.

Centerpartiet i Jönköpings kommun blandar erfarenhet och förnyelse på sin lista inför valet 2018.
Foto: Pressbild